Bunkóság megkérni anyámat, hogyha megszületik a második babám, legalább egy hónapig egyáltalán ne jöjjön?
Kicsit,de a saját és a baba érdekeit nézd.
Márpedig mindkettőtök érdeke hogy jól érezzétek magatokat.
6 hétig én se akartam látogatót,anyámék,anyósomék,nagyszüleim jöttek csak,ők is csak 2-3 órára hetente(az kibirható)
Bármilyen nehéz is ezt megértetni egy anyával, azt mondom, hogy meg kell próbálnod. Mikor a lányom megszülte az ikreit, az anyósa minden szire-szóra átrohangált hozzájuk,kéretlenül is örökösen tanácsokat adott (ráadásul olyanokat, amiknek ma már semmi értelmük). Már a saját fiának is égnek állt a haja tőle...A nagyszülőknek meg kell érteniök, hogy az idők változnak, és azzal kell megmutatniok a szeretetüket és törődésüket, hogy szükség esetén segítsenek. Én vagyok a másik nagymama, és h.ülye tanácsok helyett inkább megfőztem vagy kivasaltam nekik, sokszor vigyáztam és vigyázok ma is a kicsikre, elmegyek értük ha kell, stb.
Édesanyádban lehetne annyi józan jóérzés, hogy észrevegye: zavar és stresszel téged örökös jelenlétével és beleszólásaival, rosszallásaival!
Ha magától nem veszi észre, sajnos meg kell neki mondanod, Csak finoman, ne durvítsd el a helyzetet!
Arról nem is beszélek, hogy a gyerekeknek is árt az ideges hangulat, gyorsan megérzik ám ezt a kicsik!
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!