Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Neked az az első, ha megszület...

Neked az az első, ha megszületik a gyereked, rakod fel a magzatmázas-véres képeket róla a netre?

Figyelt kérdés
2012. júl. 28. 08:19
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
34%
NEM.Nem hogy az első,de az utolsó sem.Ez nem tartozik a páromon és rajtam kívül senkire sem.
2012. júl. 28. 08:21
 2/26 anonim ***** válasza:
20%
Nem tettem fel ilyen képet.
2012. júl. 28. 08:22
 3/26 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem borzasztó! Ilyen képet soha nem tennék fel. Nekem véresen-magzatmázasan is a leggyönyörűbb a világon, de "idegenekben" más érzéseket kelt szerintem.
2012. júl. 28. 08:28
 4/26 anonim ***** válasza:
nem, én sem tettem fel róla ilyen képeket. Sőt még sima aranyos képből is csak 2 db-ot.
2012. júl. 28. 08:47
 5/26 anonim ***** válasza:
Nem
2012. júl. 28. 08:49
 6/26 anonim ***** válasza:

dehogy! csatlakozom hogy lehet hogy nekem gyönyörű de másnak nem olyan jó kép, főleg akinek nincs gyereke pl.

Eszem ágában se volt. Azt sem értem aki halál nyúzottan csatakosan ott fekszik rajta a baba és akkor azt felteszi...persze megküzdünk értük ( a szülés során) de ezt nem kell így mindenki orra alá dörgölni.

2012. júl. 28. 08:56
 7/26 anonim ***** válasza:
A szülés után,speciel az se tudtam ki vagyok vagy éppen,hol.Eszembe se jutott,akkor az első a baba volt,a család,pláne,hogy én nem is láttam egyből a babámat,de az első fénykép is már megfürdetve készült róla.Eszembe se jutna,de én még csak laptopot se vittem a kórházba.Párom meg nem épp ezzel volt elfoglalva.Ott a baba volt a legfontosabb,plusz ott volt a családunk,nem épp laptopozni volt kedvem.Miután hazamentünk elrendeztem a dolgokat stb.Másnap küldtem e-mailen képeket,de csak közeli rokonaknak/barátoknak.3 hetes a babám,de 3 hete még csak TV-t sem néztem.Szerintem ez nem valami szép viselkedés,amikor megszületik a baba,és nem az új jövevénnyel,az izguló családdal van elfoglalva az ember,hanem a számítógéppel.Nekem császárom volt,komplikáció miatt,mindenki értem izgult,altattak,eszembe sem volt internetezni.De otthon sem az volt az első dolgom.
2012. júl. 28. 09:17
 8/26 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. júl. 28. 09:25
 9/26 anonim ***** válasza:
Nem, de még félpucér képeket sem teszek fel róla, és csak az ismerőseim láthatják a képeket a lányunkról!
2012. júl. 28. 09:40
 10/26 anonim ***** válasza:
7-es. Telefonrol is lehet netezni...es en neteztem is, amikor a babam eppen aludt. Ettöl meg nem vagyok szar anya, csak mit nezzek 4 oran keresztül egy alvo baban? Nekem sok idöm volt kipihenni a csaszart, mert sokat aludt a babam. Amugy a masik kerdesnel mar valaszoltam. Nem tennek fel ilyen kepet.
2012. júl. 28. 10:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!