Neked az az első, ha megszületik a gyereked, rakod fel a magzatmázas-véres képeket róla a netre?
"Hála az égnek nem volt átjáróház a kórházban."
Én inkább annak örülök,hogy volt.Sőt a férjem unokatesóját,keresztszüleit mi hívtuk be konkrétan.Az én szüleim/párom szülei jöttek mindennap.És nagyon büszke voltam arra,hogy még a többi újdonsült anyuka egyedül kuksol benn a kórterembe,én nem voltam egyedül,a dicshimnuszok a babámról pedig rendkívül jól estek.Jó volt látni azt,hogy a szüleim,anyósék mennyire örülnek az unokának,és mennyire odavannak érte.Soha nem értettem/nem értem azokat,akik nem akarják,hogy bejöjjenek a szülők/rokonok.Számomra ez a világ legtermészetesebb dolga.Hívtuk őket,amikor elfolyt a magzatvizem,jöttek azonnal.Segítettek,lelki támaszt
*folytatás:
lelki támaszt adtak a páromnak,és császár után ott voltak,vigasztaltak,amikor fel kellett kelni segítettek kimenni,ennivalót hoztak,és amikor kihozták a kislányomat akkor is volt aki várta őt,és nem az üres semmibe hozták.A környezetünkbe is mindenhol ott voltak a szülők.
Az,hogy azt mondta szerintem ez nem szép viselkedés/az internetezésre/még nem azt mondtam,hogy rossz anya vagy.
Már válaszoltam a kérdésre, nekem nem az első képet felrakni a gyerekről!
Kedves utolsó, őszintén megvallva utólag belegondolva, én is örültem, hogy nem volt átjáróház, mondjuk nálunk akkor volt influenza járvány, így nem is jöhettek be rokonok, meg ahol én szültem amúgy sem mehetnek be a kórterembe látogatók, ami szerintem jó dolog! De hozzám is gyakran jöttek családtagok ismerősük, csak ki kellett menni a lépcsőhöz!
Amikor a fiam született pont influenzaszezon volt, én is örültem, hogy nem volt nagy átjáróház, persze leszámítva a férjemet és a szüleimet, de mást nem nagyon akartam látni akkor.
És igen, én is netezgettem, amíg a babám aludt, nem tudom mi rossz van ebben. Miért más, ha olvasol, mint ha mondjuk neteznél? Na mindegy.
Véres, magzatmázas képet én sem osztanék meg mindenkivel, csak a közeli hozzátartozókkal. Emlékszem, én is frászt kaptam az ilyen képektől, amíg nem volt gyerekem. Viszont pár órás képet feltettem a fb-ra, amin már le volt tisztogatva és pólyában volt.
Ja és nekem is altatásos császárom volt, már csak ezért sem tudtam sokat ugrálni, és jó volt, hogy ott volt a laptop.
Nagyon nem értem a 7-es hozzászólót, gondolom azért nem éjjel-nappal nyüzsögtek ott a rokonok, és a baba is aludt néha, szerintem erős túlzás, hogy az embernek a kórházban nincs ideje netezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!