Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Neked az az első, ha megszület...

Neked az az első, ha megszületik a gyereked, rakod fel a magzatmázas-véres képeket róla a netre?

Figyelt kérdés
2012. júl. 28. 08:19
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%
7-es vagyok.Utolsónak:senki nem mondta,hogy rossz anya vagy,én csak azt mondtam,hogy eszem ágába se volt internetezni,se telefonon,se máshol.Bent volt a családom,párom,amikor épp egyedül voltam olvastam,vagy a babámban gyönyörködtem.Kicsit gáz lett volna a család mellett netezni.Ha nem volt bent senki akkor sem az volt az első dolgom,nehéz szülés után,hogy ott pötyögjem a gombokat.Volt elég dolgom ahhoz,hogy ne az internettel kössem le magam.
2012. júl. 28. 10:36
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Azt irtad, hogy nem valami szep viselkedes. Nekem hala egnek nem volt atjarohaz a korhazban. Csak a ferjem jött be napi 2x(csalad Mo-n volt). A korhazban meg semmi dolgom nem volt a szoptatason (ami 1.5-2oran at tartott) es pelenkacseren kivül, mint pihenni. A babam vegig velem volt. Nem latok semmi rosszat abban, hogy a neten kapcsolodtam ki.
2012. júl. 28. 11:03
 13/26 anonim ***** válasza:
0%

"Hála az égnek nem volt átjáróház a kórházban."

Én inkább annak örülök,hogy volt.Sőt a férjem unokatesóját,keresztszüleit mi hívtuk be konkrétan.Az én szüleim/párom szülei jöttek mindennap.És nagyon büszke voltam arra,hogy még a többi újdonsült anyuka egyedül kuksol benn a kórterembe,én nem voltam egyedül,a dicshimnuszok a babámról pedig rendkívül jól estek.Jó volt látni azt,hogy a szüleim,anyósék mennyire örülnek az unokának,és mennyire odavannak érte.Soha nem értettem/nem értem azokat,akik nem akarják,hogy bejöjjenek a szülők/rokonok.Számomra ez a világ legtermészetesebb dolga.Hívtuk őket,amikor elfolyt a magzatvizem,jöttek azonnal.Segítettek,lelki támaszt

2012. júl. 28. 11:32
 14/26 anonim ***** válasza:
0%

*folytatás:

lelki támaszt adtak a páromnak,és császár után ott voltak,vigasztaltak,amikor fel kellett kelni segítettek kimenni,ennivalót hoztak,és amikor kihozták a kislányomat akkor is volt aki várta őt,és nem az üres semmibe hozták.A környezetünkbe is mindenhol ott voltak a szülők.

Az,hogy azt mondta szerintem ez nem szép viselkedés/az internetezésre/még nem azt mondtam,hogy rossz anya vagy.

2012. júl. 28. 11:35
 15/26 anonim ***** válasza:

Már válaszoltam a kérdésre, nekem nem az első képet felrakni a gyerekről!

Kedves utolsó, őszintén megvallva utólag belegondolva, én is örültem, hogy nem volt átjáróház, mondjuk nálunk akkor volt influenza járvány, így nem is jöhettek be rokonok, meg ahol én szültem amúgy sem mehetnek be a kórterembe látogatók, ami szerintem jó dolog! De hozzám is gyakran jöttek családtagok ismerősük, csak ki kellett menni a lépcsőhöz!

2012. júl. 28. 11:39
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Igen, örültem, hogy nem hoznak be felesleges bacilusokat. Persze az jol esett volna, ha a szüleim ott lehettek volna, de külföldön szültem. Sokszor unatkoztam es ezert neteztem. 5 napot voltam bent, remek kaja es ellatas volt. Ferjem fözött tejfakaszto levest is, ugyhogy nem ereztem hianyat a nagy pereputtynak. Ertelmet sem latom minek szorongani azon a pici helyen. Pedig itt megvan a maganszfera is, mert függönyök vannal az agyak között. A masik pedig, hogy lehet a szobatarsaim meg zavarna a mi beszelgetesünk. Elismerö bokokat pedig nem csak a korhazban kap az ember a csaladtol. Bar nekem ezzel sem volt bajom, mert a növerkek folyton dicsertek a babam(gondolom minden kismamaet). Semmit nem csinalnek maskeppen, pedig az elsö ket hetben full egyedül voltunk harmasban. De legalabb össze tudtunk szokni.
2012. júl. 28. 12:00
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Amikor a fiam született pont influenzaszezon volt, én is örültem, hogy nem volt nagy átjáróház, persze leszámítva a férjemet és a szüleimet, de mást nem nagyon akartam látni akkor.

És igen, én is netezgettem, amíg a babám aludt, nem tudom mi rossz van ebben. Miért más, ha olvasol, mint ha mondjuk neteznél? Na mindegy.

Véres, magzatmázas képet én sem osztanék meg mindenkivel, csak a közeli hozzátartozókkal. Emlékszem, én is frászt kaptam az ilyen képektől, amíg nem volt gyerekem. Viszont pár órás képet feltettem a fb-ra, amin már le volt tisztogatva és pólyában volt.

2012. júl. 28. 22:42
 18/26 anonim ***** válasza:

Ja és nekem is altatásos császárom volt, már csak ezért sem tudtam sokat ugrálni, és jó volt, hogy ott volt a laptop.

Nagyon nem értem a 7-es hozzászólót, gondolom azért nem éjjel-nappal nyüzsögtek ott a rokonok, és a baba is aludt néha, szerintem erős túlzás, hogy az embernek a kórházban nincs ideje netezni.

2012. júl. 28. 22:48
 19/26 anonim ***** válasza:
0%
Nekem meg az marha meglepő,hogy valaki pár órája adott életet a kisbabájának,és máris az internettel foglalkozik.
2012. júl. 29. 16:27
 20/26 anonim ***** válasza:
Szerintem javareszt az apukak rakjak fel a kepeket.
2012. júl. 29. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!