Neked az az első, ha megszületik a gyereked, rakod fel a magzatmázas-véres képeket róla a netre?
Figyelt kérdés
2012. júl. 28. 08:19
21/26 anonim válasza:
Mi meglepő van ezen? Ott ülök a kórházi ágyon egyedül, a babám alszik, akkor mit kéne csinálnom? Nézni ki a fejemből, csak mert egy anyukának nem illik interneteznie? Tényleg nem értem.
22/26 anonim válasza:
ne aggodj utolso, en sem ertem. De a masik valaszolo sem jött megmagyarazni, miert mas a könyv, mint a net.
23/26 anonim válasza:
Nem. 1 barátnőm kérte, hogy van-e olyan kép, amikor megszületett. Neki átküldtem, de meg sem fordult a fejembe, hogy felrakjam a netre.
24/26 anonim válasza:
Én olyat küldtem anyáéknak mms-ben amikor már fel van öltöztetve és a karomban tartom de még a szülőszobában. Na persze ők azonnal kirakták a netre azt is hány kg stb. én ettől is kiakadtam pedig jól sikerült kép de olyan intim a pillanat hogy én nem osztottam volna meg az összes ismerőssel mert mi közük hozzá. na mind1 ez már így alakult mondani kellett volna hogy ne rakják fel de elfelejtettem vagyis meg sem fordult a fejemben hogy egyből világgá kürtölik.
25/26 anonim válasza:
ilyen kerdest tenyleg minden nap fel kell tenni? amugy az en ismeroseim kozott senkinek nincs ilyen kepe, pedig sokan szultek. linkeljetek 1-2 h lassam!
26/26 anonim válasza:
Szerintem nincs abban semmi borzaszto, ha nem latszik semmi anyuka intim reszeibol. Egyebkent nekem ilyen kepem csak egy keszult, de az nagyon veres volt es a labam kozott volt meg a gyerek, azt nem tennem fel. viszont volt egy kep, amin a szuleszno tartotta, meg volt torolgetve, nem igazan latszott rajta, hogy kulimaszos, de latszott, hogy elso foto. azt felraktam. Meg egy olyan kepet, amin piheg rajtam betakarva, belolem semmi nem latszik, csak a haloruham. A baba haja latszik, hogy nedves, de nem nez ki kulimaszosan.
Ha valaki felrak kulimaszos kepet, nem szolom meg, a leggyonyorubb pillanat, es szeretne boldogsagat megosztani mindenkivel, ha ez valakinek nem tetszik, ne nezze, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!