Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a legjobb módja annak hogy úgymond ne gondoljak es kiszeressek abból a fiúból akit szeretek?
Figyelt kérdés
Teljesen beleestem egy fiúba de lehetetlen hogy egy pár legyünk.2015. máj. 27. 15:04
1/5 anonim válasza:
miért ilyen reménytelen a helyzet?
kell másik fiú.
2/5 anonim válasza:
keress más fiút vagy foglald el magad sport barátnők stb stb
3/5 anonim válasza:
Én úgy szerettem ki belőle félig (azért csak félig, mert habár már nem szeretem, attól még nem csúnyult meg a gyerek), hogy mindenféle rosszat mondtam rá magamaban, illetve a barátnőimnek. Attól függetlenül, hogy igazak-e vagy sem. :D
4/5 anonim válasza:
Az Isten megfizeti ne keress más fiút!!!!!!!!!!4 Ha egy més fiú nem talál meg téged akkor ne keress te mást mert aztán cseberből vederbe esel! Mondogasd magadnak hogy te egy hatarozott lány vagy. Nem fogsz holmi fiú miatt tönkremenni. Őt nem lrdekled te, akkor téged miért érdekelne ő? Egyszerűen nem érdemli meg hogy foglakozzak vel! Én nem fogok fiúk után futni!
Ez egy idő után beválik :)
5/5 anonim válasza:
Próbáld meg kibogozni mit írtam mert elég helytelen :) .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!