Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit erezhet irant a legjobb fiubaratom? 15L
Figyelt kérdés
Tavaly augusztusban ismerkedtunk meg,egy osztalyba jarunk.Amikor megismerkedtunk,nagyon sokat nevettunk,neha ugy beszelt mintha tetszenek neki,pl.sajnos nem veled vagyok stb. Raadasul mikor eloszor talalkoztunk meg nem is tudtuk egymas nevet de mar egybol mosolyogtunk egymasra,szimpik voltunk egymasnak.Aztan lett egy baratom,akivel egy honapig jartam,azalatt az ido alatt nagyon sokat bunkozott velem,ha kerdeztem valamit flegman valaszolt.A szakitasunk napjatol kezdve pedig ugyanolyan normalis lett,sulibalon is vegig egyutt tancoltunk,kikisertuk egy kozos baratunkat a megalloba es kettesben setaltunk,sokat beszelgetunk,tegnap pl hajnali fel 1-ig beszelgettunk.Marciusban nevnapom volt,egy masik fiubaratom hozott nekem csokit,megpusziltuk egymast,aznap elegge csipkelodott a masik fiuval is es velem is.Mit gondoltok?2015. máj. 25. 23:09
1/3 anonim válasza:
Nem egyértelmű? Szeret téged, az exed miatt bunkózott mert féltékeny volt rá. Az ilyen helyzetekben lehetsz kicsit magabiztosabb is és veheted egyértelműnek az egyértelmű jeleket. Ha majd kicsit tapasztaltabb leszel ilyen téren elég lesz kevesebb is ahhoz hogy tudd, valaki akar tőled valamit vagy csak barát.
18/F
2/3 anonim válasza:
hát ez nekem is eléggé úgy tűnik, hogy nem csak barátság, de szerintem neked is:) téged is érdekelne vagy le akarnád koptatni?:D
3/3 anonim válasza:
Ja az egyesnek igaza van figyelj oda nem erzed meg a rezgeseket???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!