Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az lenne a legjobb dontes ha szakitunk?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy van most egy baratom akivel par honapja mar jartam.es most megint osszejottunk.akkor meg nagyon szerelmes voltam bele.de szakitottunk,mert nem mukodott.aztan par honappal kesobb megint elkezdtunk beszelgetni es nagyon joban lettunk,mint baratok.es egyszercsak megcsokolt.es megkerdezte,hogy megprobaljuk e megint.ez 8-9 napja tortent.azota egyutt vagyunk,mert en igent mondtam.de en nem vagyok boldog.nem akarom megbantani,mert nagyon szeretem csak mar nem ugy.azt hittem megint beletudok szeretni ugy.de tevedtem.szakitanom kellene vele?2015. máj. 20. 21:02
1/5 anonim válasza:
Ne kábítsd, közöld vele érzéseid
2/5 anonim válasza:
Sajat boromon tapasztaltam csak mi 3evig voltunk egyutt es nemreg megprobaltuk megint de folosleges,szoval szerintem hanyagold ezt (17/f)
3/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat:) akkor szerintem szakitok vele.csak meg nem tudom,hogyan:/
2015. máj. 20. 21:10
4/5 anonim válasza:
Oszinten,mond el neki ezt ha sir hanem ne sajnald meg mert csak szivni fogsz..legy oszinte es ha kell "konyortelen":/
5/5 anonim válasza:
Én effektív utálom, hogyha egy lány nem őszinte velem. Ha nem tetszik neki valami a kapcsolatunkba, azt mondja meg, nyíl egyenesen, de persze ne bunkó módon. Magyarul; csak légy vele őszinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!