Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb fiúbarátom. Tetszik nekem de nem merek lépni. Mi lesz, ha összejövünk és szakítunk? Most együtt nyaralunk és. Mindjárt belehalok az érzésbe.
Figyelj ide.
Ha nem kockáztatsz, nem is fogsz nyerni. Benne van a pakliban, hogy oda lesz a barátság? Igen benne. De ha így maradtok jó sokáig szenvedni fogsz. Szóval lépjél. Egyébként csak ketten nyaraltok együtt? Mert ha igen eléggé egyértelmű a dolog, hogy a srác is szeretne valamit. Hány évesek vagytok ?
Nem. Nem egyedül. az én családom, az övé, és még 2 másik család.
De nem tehetem. Apám legjobb barátjának a fia. Ha történuik valami lehete hogy az ő barátságuknak sem tenne jót.
Kicsi korom óta ismerem. Nem tehetem, hogy csak úgy egyszerűen belemegyek egy ilyen kapcsolatba
Apáitok felnőtt férfi emberek. Kétlem, hogy az ő barátságukba kerülne az, ha ti egyszer szakítanátok...nem gyerekek már.
De akár meg is kérdezheted édesapádat a dologról.
Az a baj, hogy nem tudom, hogy ő mit gondol rólam. DSe nekem ő nagyon bejön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!