Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb fiúbarátom. Tetszik nekem de nem merek lépni. Mi lesz, ha összejövünk és szakítunk? Most együtt nyaralunk és. Mindjárt belehalok az érzésbe.
Figyelt kérdés
2013. aug. 17. 18:27
12/14 anonim válasza:
Először is próbáld meg belőle kiszedni hogy érez e irántad valamit.MOndjuk üvegezzetek tudod mi nem? És felelésnél kérdezd tőle azt hogy mondjuk szerelmes vagy vagy bejön neked valaki most? Ha nem a válsz a következő körben ne is próbálkozz ilyesfajta kérdésekkel de ha igen a válasza akkor kezdj el célozgatva kérdezősködni.PL:Ismerem a szerencsést? Hol lakik? És ha te vagy előbb utóbb csak kiderül.
13/14 A kérdező kommentje:
Mindketten 16 évesek vagyunk.
Uuuuh... üvegezés. Ez jó ötlet köszönöm
2013. aug. 20. 10:08
14/14 anonim válasza:
Háát figyu. Én 18 voltam amikor összejöttem egy nagyon jó barátommal, osztálytársam volt. Eléggé elvakult voltam a helyzetében, nem is értem, hogy miért zúgtam bele, de utólag tudom, hogy az volt a hiba, hogy egy barát/haver sokkal több mindent megengedhet magának mint egy pasi. Szóval ha van olyan dolog, amit barátként még oké, akár vicces, de pasiként nem néznél jó szemmel a tulajdonságai között, vagy szokásai között, csak el akarod tusolni magadban, nem is akarsz ilyenekről tudomást venni annyira szerelmesnek érzed magad, akkor szerintem ezt gondold át, mert lehet, hogy később problémákat fog okozni. De egyébként hajrá. Szerintem egy kapcsolat, ahol legjobb barátok is vagytok az a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!