Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 18 év korkülönbség az sok?
nem sok annyira.... na jó de és elég ciki lenne (ide mást akartam irni de nem engedte) ... nekem a legtöbb 4 és a 4 év külömbséget is soknak tartottam ( de ki.....szottul szerettem azt a lány kül: lány:17 én 21) most én 23 bnőm 24. na ebbe a gallumba keress magadnak ha ezt a kérdést komolyan gondolod. nállad ha lány 12 akkor fiú Max!!!!!! 15
de már az is nagyon max..... sztem
Így rengeteg.
De a te életed, úgy teszed tönkre ahogy akarod.
#10: Én bunkó? Hát nem hinném. Ha nem kamu, akkor gáz.
Részedről is gáz, mert ez nem normális dolog egy 12 éves, minden téren fejletlen lánytól. Az, hogy valakinek meg ilyen eszébe jusson 30 évesen, az egyenesen vérlázító. Ez valami érzelmi és szellemi degeneráció lehet, ha valaki kikezd egy 12 évessel. Szerintem még bűncselekmény is, főleg, hogyha többet is akar, mint járni.
Tudod mi az, hogy járni valakivel? Nem. Ez nem az.
ez olyan hihetetlenül sok
szóval ennyi idősen akarna valamit egy ennyi idős lánytól
Pedophiliára utal sőt az is
durva...
még nekem is fiatal vagy és én 17 vagyok
Kedves Kérdező!
Ha mondjuk te 18 volnál és ő 36, akkor még azt lehetne rá írni, hogy ha szeretitek egymást hát a ti dolgotok.
De esetedben a fickó 30 éves, azaz elvileg egy egészséges felelősen gondolkodni tudó ember. Te pedig még a fiatalkorúság határát sem érted el. Ha ő kezdet ki veled, akkor annak tuti nem szerelem az oka. Persze kedvelhet, meg szivesen van veled, mert hát kis ártatlanka vagy, aki örül neki. Te pedig ugye 12 éves vagy, aki majd csak 2 év múlva lesz fiatalkorú még akkor is csak egy maximum 18 éves sráccal egyezhetnél bele bármibe is ami több egy puszinál. Azon kívűl amit érzel szerintem csak rajongás, és szeretethiányból adódó jóleső vágy az iránt aki törődik veled.
Eg dolgot viszont ne felejts el, ha az a 30 éves pasi akárcsak megcsókol téged jelen pillanatban, már akkor bűncselekményt követ el. Egész egyszerűen ezt neki pontosan tudni kellene. ha pedig tudja, akkor ehhez mérten kellene viszonyulnia hozzád.
Szóval 2 dolog van. Vagy van egy 30 éves fickó akit te amolyan szeretetpótléknak használsz és imádod, mert ő figyel rád, vagy pedig a fickó kihasználva azt, hogy még fiatal vagy és naív azt próbálja beléd magyarázni hogy szereted, és hogy ez így minden oké lesz. Nos nem lesz oké, és valószínűleg te húzod a sokkal rövidebbet ha hozzád ér és lebuktok.
Ha pedig tényleg szeret téged akkor várjon rád még 6 évet. Ha annyit kibirtok, anélkül hogy hozzád érne, akkor biztosan szerelmes beléd.
Nem tudom van-e apahiány komplexusod, de ez durván hasonlít.
Csak annyi, hogy barátom anyukája teljesen ki volt akadva, hogy a 17 éves fia (aki 1 hónap múlva 18) összejött egy 15 és fél éves lánnyal, velem, hogy ez szinte pedofília, nehogy egyszer feljelentsem. Akkor még nem értette a szerelmünket, de ez szerencsére változott.
Ennek alapján mérlegelj.
Meg úgy egyáltalán miért fiúzol ilyen idősen eleve? Még egy 14 éves fiúval ha összejönnél is azt mondanám, hogy korai az életkorodra való tekintettel.
A fő probléma nem a 18 év korkülönbség, hanem a te fiatalságod. Ha 20 lennél, a barátod pedig 38, akkor no problem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!