Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cikinek tartom, ezért nem merek vele foglalkozni?
Nos az elején leszögezném, hogy én csak most leszek 15 (fiú). Sosem volt, még barátnőm, nem is tervezem egy darabig. Szóval tapasztalatból nem tudok segiteni, de na, meglátjuk :)
Szerintem ilyen korban, mármint az övében, még tényleg nem biztos, hogy jó ötlet,(a szülei sem néznék jó szemmel) de amúgy semmi baj nincs ezzel a korkülönbséggel. Ha mondjuk ő lenne 24, Te meg 31, azzal semmi baj nem lenne. Szerintem tölts vele egy kis időt, ha gondolod, ha szóba jön ez a téma, ő is elmondj majd a véleményét. Pár év múlva ezzel nem lesz baj. Na igen, én se tudom mennyi az a pár év, mivel nincs tapasztalatom, de ami példát mondtam, abban biztos vagyok (a szüleim között is 6-7 év van). Egyébként vannak olyanok akik azt mondják, az az ideális ha 7 év van. Remélem tudtam segiteni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!