Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én 13 éves vagyok, a barátom pedig 16, az nagy korkülönbség szerintetek?
Figyelt kérdés
2015. máj. 24. 09:30
1/18 anonim válasza:
Ha szexuális kapcsolatot létestetek, akár még le is csukhatják.
2/18 anonim válasza:
Ez nagyon egyenfuggo. Lehet,hogy alig lesz eszreveheto a korkulonbseg,de az is elofordulhat,hogy sok problema lesz belole. Foleg azert,mert egy 16 eves fiu nagy valoszinuseg szerint mar szeretne olyan dolgokat,amiket te meg nem feltetlenul.
3/18 anonim válasza:
Igen, ennyi idősen igen.
Nem is értem az ilyen embereket, én is 16 vagyok, de egy 13 éves lány nagyon kicsi (ne sértòdj meg). Ezekszerint vagy a fíú éretpen vagy te vagy hozzá érett.
4/18 anonim válasza:
13 évesen még nagyon gyerek vagy. Az oké, hogy barátod van, a mai világ már egészen más, mint ez előtt volt. De egy 16 éves fiúnak már nagyobb igényei lehetnek, mind testileg, mind szellemileg. Főleg szexuális téren...
5/18 anonim válasza:
Mindketten gyerekek vagytok, szóval mindegy.
7/18 anonim válasza:
Ha nem vagy hajlandó 5-6 hónap után szétnyitni neki a lábaid, küld el a francba, mert még a legrendesebb fiúk sem tudnak várni egy, vagy másfél évnél tovább. Ha te úgy gondolod hogy megteszed ezt a boldogságáért egy év múlva, ám legyen, de hidd el hogy meg fogod bánni. 13 évesen az alapvető törődést tanuld meg egy 13-14 éves fiúval, 14 évesen csók is mehet, de egy 16 éves fiúnak te kevés vagy. Bocsi
18/F
8/18 anonim válasza:
"Ha szexuális kapcsolatot létestetek, akár még le is csukhatják."
Ha elmúlt 12 de még nincs 18, akkor nem csukják le, már vagy 1.5 éve...
9/18 anonim válasza:
14 év a beleegyezési korhatár. Igaz le nem csukják 16 évesen, de anyuci és apuci nem fog örülni neki amikor behívják a fia ügyében tanuként.
10/18 anonim válasza:
No de visszatérve a kérdésre. Nem hiszem, hogy nagy lenne a 3 év körkülönbség, ha és amennyiben a srác el tudja fogadni azt, hogy egy 13 éve lány még nem egy 16 éves csajszi. No meg 13 éves korban azért még a testi kapcsolatot nem nagyon kellene erőltetni. Nem véletlenül 18 éves kortól lesz nagykorú valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!