Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsolnátok?
A barátom(17/f) ki akar nyalni engem már egy ideje, dm tuidom, h én készen állok-e. Vagyis hát én is szeretném, de m tudom, milyen lenne az elsō, meg hogy nekem mit kéne tennem ezidō alatt vele, ,meg hasonlok.. Segitenétek?
(Bocsi a helyesírási hibákért, telóról vagyok)
Ja és én 16 vagyok.
Természetes hogy izgatott vagy, hisz minden újdonságtól kicsit tart az ember, meg hogy "jajj, milyen lesz, nem akarsz felsülni, stb.". Persze, lesz ott nagy pironkodás, és valószínű nem csak részedről. Viszont ha rákészültök kellemes hangulattal (és abszolút kikapcsolt telefonokkal!), tényleg csak egymásra figyelve, akkor könnyebb lesz mindkettőtöknek.
Amit mindenképp nagyon ajánlatos - és nem azért hangsúlyozom ki, mert látatlanban/ismeretlenül nem tartalak téged ennyire "figyelmesnek" -, legyél abszolút higiénikus és hamvas barack. :D
Tenned pedig csak annyit kell, hogy hátra veted magad, becsukod a szemeid, nem nézed, nem kíséred figyelemmel - még ha bármennyire érdekel is -, NEM BESZÉLSZ ÉS NEM KÉRDEZEL (erre a srácot is kérd meg, mert minden oda nem illő butácska kérdés ront az élményen, KIZÖKKENT), így csak ÉREZNED KELL. A többi meg úgyis ösztönös lesz, minden mozdulatod, sóhajod és hadd ne soroljam. :D Ezeket pedig a srácnak kell majd észre vennie és értelmeznie. Ha már csinált ilyet és nem veled debütál, akkor fogja tudni "milyen nyelven kell veled beszélni". ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!