Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mibôl láttok többet a tinik körében? (opciók lent)
Ha az alfahím rosszfiú próbálkozik a lányoknál:
1. a lány elutasítja
2. a lány elôbb-utóbb megszereti a rosszfiút.
Szerintem a 2. gyakrabban fordul elô. Akkor miért mondják, hogy a lányoknak nem a rosszfiúk tetszenek, és fontos nekik, hogy jó ember legyen a fiú?
Nem a rossz fiú típust szeretik, hanem nem szeretik a maga biztostalan, töketlen férfiakat.
Szeretik, ha a fiú magabiztos, kiáll magáért és a lány biztonságban érezheti magát mellette. Ezt legtöbbször sajnos csak a legnagyobb gyökereknél találják meg, akikben ezek túltengenek. Kicsit beképzeltek, nagy az arcuk, használják a nőket, csak sok lány ezt nem veszi észre.
Vannak értelmes férfiak, akik tökösek, csak meg kell őket találni és ez a nehéz az egészben.
Sokan inkább szenvednek egy rossz fiú mellett, minthogy unatkozzanak egy olyan mellett, aki nem verné át őket.
De ez az ő dolguk, nekem nem kell a rossz fiú típus, a barátomnak az okosságát és kedvességét szerettem meg, a számomra kiváló külsője mellett. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!