Mi az oka annak, hogy a fekete amerikai és fekete európai fiatalok körében egyre népszerűbb egy bizonyos "knockout game" nevű játék?
Figyelt kérdés
Egyre több ilyen eset történik, Philadelphiában és New Yorkban például mindennapos, hogy szórakozásból ismeretlen fehér embereket megközelítenek hátulról és egy határozott mozdulattal kiütik őket.2015. máj. 18. 16:40
1/6 anonim válasza:
Van fekete.
Van európai.
Fekete európai nincsen. Oximoron.
2/6 A kérdező kommentje:
Amerikában afro-amerikainak hívják őket. Ezen az elven hívatjuk őket afro-európainak ha nagyon politikailag korrektek vagyunk. Sőt, hazánk kedvenc kisebbségét hívhatjuk indo-magyaroknak. Szerintem ne akadj fenn ezen, én arra volnék kíváncsi, hogy milyen kulturális okai lehetnek annak, hogy a négerek között egyre népszerűbb a fehérek sérelmére elkövetett "knockout game" "játék".
2015. máj. 18. 17:15
3/6 anonim válasza:
Gondolom egy részük ugyanúgy rasszista, mint ahogy a fehérek egy részére is mondják csak ezt nem illik hangoztatni. Szerintem pusztán szórakozásból.
4/6 anonim válasza:
Nincs új a nap alatt: mióta a cigányok a putriból bemerészkedtek a fehér emberek közé, szeretnek kötekedni. Egyik kedvelt időtöltésük, hogy az utcán csordában vonulva belekötnek abba, aki nem tetszik nekik. Csak régen ennek nem volt ilyen szép, szabatos angol neve.
5/6 anonim válasza:
És mi történik az emberekkel, akiket kiütnek? Akár meg is halhatnak?
Nem hiszem,hogy "kulturális" oka lenne; biztos vagyok benne, hogy a normális feketék semmi közösséget nem vállalnak ilyesmivel.
És Európában hol van ilyen?
6/6 anonim válasza:
Valaki mutasson már nekem egy "normális feketét". :D Rövid földi életem során még csak hallomásból se tudok egyről sem, illetve a történelem során közel 30.000 év alatt sem tűnt fel egyetlen ilyen lény sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!