Fidesz-KDNP szimpatizánsok, mi a véleményetek arról, hogy kedvenc pártotok legfőbb kampánystratégája (már 2010-ben is) egy melegházasságban élő amerikai zsidó, bizonyos Arthur Finkelstein?
Figyelt kérdés
2014. jan. 26. 20:31
1/15 anonim válasza:
Nem vagyok fityiszes, de ez mégis mit számít?
2/15 anonim válasza:
Irigyellek, hogy ez a legnagyobb problémád. Rohadtul nem érdekel, hogy ki kivel él együtt és honnan származik.
3/15 anonim válasza:
A nagykeresztény igazhazafiaknál ez nem bűn. Deutsch és Tőkés is félreku...koricázhat, mégis ők a magyarság krémje. Ha Gyurcsányékat segítené ilyen, az már hazaárulás. Egybitesektől erre értelmes választ ne várj.
4/15 anonim válasza:
Mondom, hogy mindenhol ott a JÚDÁS!
5/15 viktorvarga válasza:
szerintem mindenki érzi h a háttérhatalom diktálja az ütemet itt.ők adják hozzá a trénereket is mind a 2 oldalnak.
6/15 anonim válasza:
szerintem ez csak egy jobbikosnak probléma
7/15 anonim válasza:
Ez kormány tönkreteszi az országot...egyoldalú alkotmány finalista buta emberek akik penzertmindnre hajlandók!fidesz bukni fog!loptak trafokokat földeket rosszabb mint az mszp!
8/15 anonim válasza:
Vélemény? Hát az, ha már az ellenségük is a zsidókat reklámozza, akkor mi jön még?
10/15 anonim válasza:
Itt politikáról lenne szó, és nem genetikáról (alias rasszizmusról).
Édesmindegy, hogy egy ember zsidó, meleg, cigány, kék szemű vagy akármi. Elfogadom azért, mert nem számít semmit sem. Viszont egy politikus is ember. Szóval nekik is "megengedett" zsidónak, vagy melegnek lenni. A politikusokról meg megvan a véleményem, mondjuk a fidesz szerintem oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!