Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Részeg szavak józan gondolatok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Részeg szavak józan gondolatok? Van benne valami ??

Figyelt kérdés
Van egy fiú osztálytársam akivel egy buliba csokoloztam de úgy hogy ő részeg volt majd most szoba jött egy szilveszteri buli ötlet és azt mondta hogy majd a bulira lenne egy bónusz ajándéka amit mind később meg tudtam a barátaitól egy csók lenne viszont tegnap úgy alakult hogy össze ült a baráti társaság és ők kicsit ittak majd a fiúval többször is csokoloztam párszor az agyon a szóban nagy erőteljesen csokolot , puszilgatot stb es mind azt hajtotta hogy ő engem nagyon szeret mert mindig mosolygok neki és ott vagyok neki meg segítek bármi van és mondtam neki hogy nem igaz csak részeg és a pia beszél belőle és mondta hogy nem mert ő tényleg szeret csak józanul nem meri mondani mert egy naiv hülye és nem akarja hogy az osztályba pletykáljanak minket stb ez mit jelenthet ? Tényleg kedvelhet? Én nagyon kedvelem őt , illetve az fontos meg említenem hogy a tegnap volt egy olyan hogy pánik rohama volt és hogy le nyugodjon kért egy szál szivarat és meg kért hogy kísérjem ki hogy el szívja ott nagyon szorította a kezem majd azt mondta ismét hogy szeret itt közbe mind mondtam neki hogy próbáljon meg nyugodni és vegyen mély levegőt és hogy én itt vagyok neki és mondta ismét hogy szeret én mondtam hogy nem még mindig nem igaz és mondta hogy de én meg mondtam neki hogy én is őt majd azt mondta nekem hogy ittam (ami nem volt igaz ) de azért mert neki soha senki így nem mondta ki hogy szereti és hogy őt mindenki utalja mert sokszor bunkó majd rá néztem meg öleltem ismét rá néztem meg fogta a fejem és a nyelve már a szamba volt ismét
ma 11:57
 1/3 anonim ***** válasza:
75%
Részeg ember összevissza beszél, csak a gátlásai tünnek el. Ilyen alakkal normál lány nem kezd semmit
ma 13:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Minden bizonnyal igazat mondott, csak józanul nem meri ezeket kimondani.
ma 13:54
 3/3 Szabobianka3 válasza:
Nálam is ezt volt. Részegen szeretlek akarlak stb. 2 nappal később meg nem emlékszek semmire. 7 evell később tudtam meg hogy félt hogy visszautasítom és nem merte bevallani
ma 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!