Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tudnám ezt a gondolatot...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám ezt a gondolatot kiverni a fejemből?

Figyelt kérdés
Van egy fiú osztálytársam akit szeretek. És állandóan azon aggódom hogy mivan ha hamarosan ő is összejön valakivel. Mert azt osztálytársaim nagy részének már van barátja/barátnője, és belőle is kinézném. Én nagyon félénk vagyok sajnos vele szemben, nem nagyon érdeklem őt. Ha hozzámszól teljesen lefagyok, alig tudok mit mondani. Így nagyon nehéz. Szóval csak ez jár a fejembe ha meglátom egy lánnyal, hogy mivan ha összejön vele.. És szerintem ez már beteges. Szokott csak úgy puszilgatni lányokat meg ölelgetni is.. Ez is nagyon zavar. Mit tegyek?

2018. dec. 11. 20:31
 1/1 anonim válasza:
100%

Igazán fiatal lehetsz még. Semmi baj,én is voltam ebben az időszakban.

Tehát puszilgat más lányokat. Az ilyet általában a ,,menőbb'' fiúk szokták csinálni I think. Csak tudod kedves, az olyan srácok mind a tíz ujjára jut egy leány, válogatnak,játszadoznak az ember érzéseivel.Egyik nap még a Julist puszilja,másik nap meg Katit öleli,szerinted halálosan szereti őket? Jaj dehogy.

Mit gondolsz,az a jobb ha menőzhetsz a barátnőid előtt hogy igen,ő a tied (persze lehet hogy csodálatos személyiségébe szerettél bele,azonban kétlem ha ilyen nyílt minden lánnyal) habár 100% hogy össze fogja törni ripityára a szíved,már a végén azt is megbánod hogy megismerted,de ő tojni fog az érzelmeidre és arra hogy neked fáj, vagy ha egy olyan srácot találsz, aki nem ,,beszariJancsi'', de küzd érted, igazi fiú/férfi módjára, udvarol, humoros, kedves,esetleg nem 10/10es hanem mondjuk 10/7-8, viszont ezt kompenzálja a személyisége, mindenről tudsz vele beszélni, imádod az egész lényét,nem csak a csini pofija miatt.

Lenyeg a lényeg, semmiképp se mutasd hogy ennyire görcsösen erdekel téged, legyél már lazább. Az amúgyis vonzóbb mint a ,,jajelájulokmertrámnézett'' stílus. Legyen önbizalmad. Csodás ember vagy, tudatosítsd magadban. Csodálatos dolgokra vagy képes,nem másoktól kell függened.

2018. dec. 11. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!