Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Egy lányra tudok csak gondolni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lányra tudok csak gondolni már több mint 1,5éve, hogy tudnám kiverni a fejemből?

Figyelt kérdés
Csak távolból ismerem és köszönő viszonyban vagyunk de ilyen gyönyörű lányt még nem láttam ilyen szép mosollyal. De sajna esélytelen és reménytelen hogy tudnám kiverni a fejemből?

2018. nov. 24. 09:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha tényleg reménytelennek érzed, és kiaakarod verni a fejedbol, akkor menj el valahova ismerkedni. Bárhol. Ez akár suliból hazafele egy tömegközlekedési eszközön is megtörténhet. Hidd el, nem nehéz elfelejteni, ez nem szerelem amit te érzel, ez csak tetszés...
2018. nov. 24. 09:35
 2/7 A kérdező kommentje:
EZ biztos mert már nagyon sok lány tetszett de még egyszer se éreztem olyant hogy elsétál előttem és kiugrik a szívem de amúgy igen jó lenne kiverni a fejemből
2018. nov. 24. 09:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Miért gondolod hogy esélytelen és reménytelen?
2018. nov. 24. 14:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Az idő mindenre gyógyír. Egy idő után már nem fogsz vele foglalkozni, ami lehet hogy több év. Addig ismerkedj, csinálj mást.
2018. nov. 24. 20:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy. Az érzelmek nem állnak akaratlakos irányítás alatt.

Állj elé és hívd el randira. Ha igent mond az szuper, ha nemet legalább túl tudsz lépni rajta,idővel.

2018. nov. 25. 00:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Kalapács
2018. nov. 25. 21:52
 7/7 anonim ***** válasza:

AZ 5.válaszoló minden egyes szavával egyet kell ,hogy értsek....

Szerintem nem kell kiverni a fejedből, inkább beszélned kell vele ,és megpróbálni összejönni vele.

És tényleg , ha mindenképpen ki akarod eztet verni e fejedből akkor ajánlom ,hogy beszéljél vele ,ezzel kicsit szoktatod magad arra ,hogy ne tojjál úgy be mikor látod ,és egyben talán még meg is tetszeted magadat vele..

SOK SIKERT DRUKOLOK

2018. dec. 2. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!