Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fajta félelem bennem, felek hogy elveszitem a barátom, hogy elhagy, amikor épp nem beszélünk, találkozunk, attol felek hogy más lànyokal van, mit tegyek hogy ne gondoljak folyton ilyen rosz gondolatokra?
Nyugodj meg!
Attól nyugodt leszel!😂
Figyelj! Erre tényleg csak azt lehet mondani, hogy bízz jobban benne, legfőképp magadban!
Azért vagyok vele együtt meg mindig mert tiszta szívemből szeretem.
14 éves voltam amikor megismertem. Annak mar 3 éve. Akkor jártunk 2 évet, most meg 1 honapja jarunk ujra
#1 vagyok.
Nem kedves Kérdező! Te nem tiszta szívből szereted. Önbizalom hiányos vagy félsz az egyedül léttől, ez csak ragaszkodás. Inkabb válalod a megaláztatást, csak legyen valakid.
Teljesen egyetértek az #3-#4-el.
Más a leányzó fekvése az alapján amit irtál.
"Teljes szivedből" szeretsz szenvedni? Ne szúrj ki magaddal.
Megcsalt. És ne haragudj a kemény szavakért! De megteszi máskor is.
Ha tetszik kihasznál.
Jó ez neked így?
A következő húzásánál lépj tovább. Az 1 esélyt már megkapta. Eljatszotta? Nincs mire várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!