Van értelme úgy az életnek, hogy senki nem szeret, senkinek nem vagy fontos? Milyen fajta boldogságot lehet így találni?
Rengeteg pofont kaptam én is az emberektől de nem igazán tudott érdekelni. Nem fogja senki elvenni a jó kedvemet és a boldogságomat, csak mert ő gyökér.
Egyébként meg ott kezdődik minden, hogy te mennyire szereted magadat. Egyedül is jól kell tudnod magad érezni, a többi emberi kapcsolat utána következik csak.
Üdv a klubban, testvér.
Talán akkor, ha találsz valamit, ami leköti a figyelmed és kifáraszt nap végére. Hobbi, munka, tanulás... Minden olyan, amit egyedül kell csinálni.
Jobb napjaimon (ami elég ritka) a tanulást tűztem ki életcélként. Rohadjanak meg az emberek. Nem kellenek. Magamat és őket is gyűlölöm. Viszont a tudomány, a technológia érdekel. Ezért azt tervezem munkát váltok, és ott egy-két évem úgyis arról fog szólni, hogy beletanuljak. Mármint nem egyszerű rabszolga munka, vagy iroda. Nem. Egy sokrétű feladatokat felvonultató, sok odafigyelést és háttér tudást igénylő munka. Amihez lehet, itthon is tanulnom kell. Tehát nem lesz időm és energiám azon meditálni, ki és hogyan árult el eddigi életemben. Ez jó lesz a cégnek és jó lesz nekem is.
Az ilyen magunkfajta emberi selejtek max így boldogulnak. Lekötik a figyelmüket valami olyannal, amit szeretnek, élveznek, többnek érzik magukat tőle, de nincs benne másik ember.
Szerintem ez lehet az egyik, ha nem egyetlen út.
Utolsó: a negatív embereket már kizártam. Így nem maradt senki. Sosem volt senki akinek mehfeleltem volna. A szüleim sem szerettek. Meg is szabadultak tőlem gyerekkoromban. A nagypapám nevelt fel. De neki is csak a terjére voltam. Nem emlékszem, hogy valaha mondtak volna a szüleim egy jó szót is rólam.Pedig nem voltam se csúny se rossz gyerek, sok iskolát is elvégeztem, van rendes munkám, nem kértem sosem tőlük semmit. A párkapcsolataimban is csak kritizáltak. Pedig voltak hosszúak is 6 meg 7 éves kapcsolat. De nem tudtam megfelelni. Már 5 éve egyedül vagyok. És nem találkoztam senkivel aki minimális mértékben felkeltette volna az érdeklődésemet. És utánam is csak kevesen futkostak, hogy megismerhessenek.Nem is tudom akarom e egyáltalán. Persze békében, elfogadásban, szetetetben akarnám. De, hogy megint kezdődjön a folyamatos megfelelés.....ez nem hiányzik. Már 2 éve barátaim sincsenek mert csak kihasználtak és mikor én szorultam volna segítségre egyik sem volt sehol.
Utolsó előtti: pontosan mi az amibe belevágtál?
Azt hiszem csillagász már nem leszek. 🙁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!