Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért van ilyen gondolatom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen gondolatom?

Figyelt kérdés
Kb három éve szerelmes lettem egy fiúba, teljesen oda voltam érte, talán túlságosan is, és mindig meséltem otthon a fiúról a tesómnak, aki mondta, hogy neki gyanúsan bunkó a fiú, és csak megszépítem a személyiségét. Aztán egy éve történt egy változás az életemben, és megismertem több embert, és rájöttem, hogy a tesómnak igaza volt. Szóval kiábrándultam, és vége. De ez a fiú végigkísérte egész alsós iskolaéveimet, mivel akkor gyerekszerelemmel szerettem, aztán újra beleestem, összegezve nekem mindig ő volt az egyetlen. Most osztálytársam a gimiben, és így kicsit nehéz. Mikor elkezdtem a gimit, észrevettem, hogy talán én is tetszem neki, de engem ő akkor már nem érdekelt. Elterjedt az osztályban, hogy nekem tetszik egy idősebb fiú, emiatt a gyerekkori szerelmem kerülni kezdett, én pedig kerültem őt, mert egyszerűen felejteni akartam. Nagyon látványosan menekülünk a másik elől, minden kettesben töltött perc kínos szenvedés. De a baj az, hogy mikor valaki (mondjuk egy barátom) ugrat a szerelemmel, nekem van-e, aki tetszik (kérdezik mindig a szüleim), szóval ha szóba jön a szerelem, ő az első, aki eszembe jut. Olyan, mintha nem lennék túl rajta, pedig tudom, hogy nem érzek semmit, mégis kísért a gondolata.

2022. szept. 29. 21:23
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Mivel o volt az elso, es igy sokszor kepzelodsz rola.

Ismerkedj masokkal!

2022. szept. 29. 21:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is csak arról van szó, hogy sokszor gondolsz rá, mert az első volt neked, ráadásul gyakran látod.
2022. szept. 29. 22:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Nincs tanulnivaló abban az iskolában?
2022. szept. 30. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!