Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem ír először?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ír először?

Figyelt kérdés

A barátommal már 1 hónapja együtt vagyunk távkapcsolatban

Mindketten tinik vagyunk de ő angliában lakik én pedig itt magyaroszágon. Van egy olyan érzésem hogyha én nem írok neki akkor akár egész nap nem is beszélnénk. Sokszor van hogy csak leláttamoz, aztán írok neki mégegyszer és válaszol az azelőttire. Nem tudom mi lehet a baj, már beszéltünk erről, azt mondta, hogy nem akar zavarni engem, de megígérte, hogy mostantól többször fog írni (ami végül nem valósult be) Nagyon félek, lehet hogy van valami vagy valaki a háttérben?

dec. 7. 08:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Nincs mit neked mondania írnia. Barát, lelkitárs nem vagy. Ha bármi is lenne, vagy neki vmi vicces, vagy elmesélni a napját,vagy bármi, valszeg másokkal osztja meg.

Vagy nem tortenik vele semmi. Nincs élete. Mondanivaloja gondolatai se.

dec. 7. 12:45
 2/3 anonim válasza:
Én ugyanebben a szituációban voltam, de nekem az elején sokszor írt, pár hónap után pedig már csak én. Végül szakítottunk, mivel neki nem voltam elég fontos, én pedig nem akartam egyoldalú szerelmet. Próbálj meg vele egy hosszút beszélgetni erről, hogy miért van ez, és ha valami furát válaszol ami azt sugalja, hogy nem szeret eléggé, vagy ha azt mondja, hogy változtatni fog,de ismét semmi nem történik, szerintem hagyd a fenébe. A távkapcsolat nehéz, főleg tiniként. Majd találsz valakit aki megbecsül téged és érdeklődik irántad, mint ahogy te is iránta
dec. 7. 15:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Kár ezen aggódni, a távkapcsolatok amúgy se működnek.
tegnapelőtt 09:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!