Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tettlegességig fajult a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tettlegességig fajult a párom, amiért elhagytam, merjek szólni?

Figyelt kérdés

Körülbelül 3-4 nappal ezelőtt szakítottam a barátommal személyesen, megmondtam neki, hogy nem fog menni a kapcsolat mert nem foglalkozik velem normálisan. Erre 2 perc múlva mikor nem számítottam rá nagy erővel pofon ütött, majd megütötte az orromat, ami picit vérzett.

Azt mondta, hogyha szólok bárkinek majd meglátom mit fogok kapni és nem akarom hogy a szüleim megtudják ezt. Nem is tudnám feljelenteni mert én 16 vagyok ő meg 17 éves tanácstalan vagyok.

nov. 27. 18:50
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

Szamtalan hasonlo poszt, sot cikk szuletett megvert nokrol,hovatovabb en emlekszem az orvos altal savval leontott no esetere. Az talan nem volt ragalmazas? Hisz evekig folyt a per mig vegre kimondtak az orvos bunosseget.. az aldozat nyilatkozott, mindenki tudta ki az elkoveto. Erdekes az nem volt ragalmazas..

Na de mindegy is. Akkor posztoljon rola nevtelenul, irja oda a neve helyett hogy az exe. Es kesz.

nov. 28. 20:37
 32/38 A kérdező kommentje:

#31 "Az talan nem volt ragalmazas? Hisz evekig folyt a per mig vegre kimondtak az orvos bunosseget.. az aldozat nyilatkozott, mindenki tudta ki az elkoveto. Erdekes az nem volt ragalmazas.."

De, az is rágalmazás volt abban az esetben, ha az orvos nevét nyilvánosságra hozta, de mivel ez egy magánvádas bűncselekmény, ha az orvos nem élt felejentéssel az ügy végkifejletéig, akkor ügy sem volt belőle, mivel a Rágalmazás, illetve Becsületsértés vétségével szemben csak akkor indítanak nyomozást, ha az adott illető jogi eljárást indít.

nov. 28. 20:53
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

Hopp hopp. A kerdezo milyen tajekozott lett hirtelen.

Bukta. Napi kamu

nov. 29. 01:24
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen amikor rossz accrol valaszolsz
nov. 29. 01:24
 35/38 anonim válasza:
41%
Akinek kettőnél több agysejtje van az úgyis látja, hogy kamu, mint a tini párkapcsolatok kérdések 99%-a.
nov. 29. 02:48
 36/38 anonim ***** válasza:
71%
Igaz, de most le is bukott a hulyeje.
nov. 29. 11:28
 37/38 anonim ***** válasza:
71%

Kérdező, mi értelme volt ennek a kérdésnek? Mit akartál belőle kideríteni, mit nyertél a válaszokból?

Csak a 32-es komment kapcsán kérdezem, amiben hirtelen teljesen más hangvételben írsz és nyilvánvalóan nem egy tudatlan 16 éves lányként, hanem igencsak tájékozottan a jogi témában...

nov. 29. 12:22
 38/38 anonim ***** válasza:
0%
Fenyegesd meg, ha nem ker bocsanatot, szolj a szuleidnek, jelentsd fel a rendorsegen, ne akard, hogy egesz eletedben rettegned kelljen! Sulyos testi sertes, bortonbe kerul, meg kiskoru vagy, ugy meg biztos! Aki egy lanyt megut, a kezem koze kerulne, nem uszna meg! Kuldd el a nevét privatban, helyreteszem a taknyot ne felj... F
nov. 30. 20:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!