Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tettlegességig fajult a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tettlegességig fajult a párom, amiért elhagytam, merjek szólni?

Figyelt kérdés

Körülbelül 3-4 nappal ezelőtt szakítottam a barátommal személyesen, megmondtam neki, hogy nem fog menni a kapcsolat mert nem foglalkozik velem normálisan. Erre 2 perc múlva mikor nem számítottam rá nagy erővel pofon ütött, majd megütötte az orromat, ami picit vérzett.

Azt mondta, hogyha szólok bárkinek majd meglátom mit fogok kapni és nem akarom hogy a szüleim megtudják ezt. Nem is tudnám feljelenteni mert én 16 vagyok ő meg 17 éves tanácstalan vagyok.

ma 18:50
1 2
 1/20 anonim válasza:
8%
Semmiképpen.
ma 18:53
 2/20 A kérdező kommentje:
Akkor ne szoljak senkinek? De mi lesz ha megint megteszi, felek ettol az embertol.
ma 18:56
 3/20 anonim válasza:
96%

De mindenképp mondd el a szüleidnek

Azonnal

És a szüleiddel feljelentitek bántalamazás és fenyegetőzés miatt

ma 19:02
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

"De mi lesz ha megint megteszi"

Ha nincs következménye, akkor bármikor megteheti.

Barátnődnek hasonló helyzetben mit tanácsolnál?

Ha lenne egy lányod, mit várnál tőle??

ma 19:13
 5/20 anonim válasza:
82%
#4 Miért lenne minden balhés, problémás kerülendő ember cigány? Ha egy ilyen kérdés alapján rögtön elméleteket gyártasz rasszokról, meg gyerekszülésről, akkor a te agyadban is van probléma bőven.
ma 19:14
 6/20 anonim ***** válasza:
56%
Semmit nem tudok róla, csak érdeklődtem. Azért merült fel bennem, mert embernek hívja a 17 éves gyereket (aki egyben akár apa is lehet), nagyon úgy tűnik, hogy most is vele van, ami csak kiszolgáltatott helyzetben lehetséges, ami gyakran utal arra, hogy cigányok, mert ott nem lehet egy pofonért elhagyni a másikat. Másik gyanú, hogy hirtelen haragú és indulatos. Ha véletlen cigány lenne, akkor teljesen más a helyzet, mintha nem az, mert náluk más szokások vannak. Csak ezért kérdeztem, nem vagyok rasszista és nem is érdekel más szempontból ez az ügy.
ma 19:17
 7/20 anonim ***** válasza:
30%
Szóljál nekem én összeütök vele
ma 19:18
 8/20 A kérdező kommentje:
Nem, nem vagyunk cigányok sem én, sem ő, és 17 évesen, 193 cm magasan izmosan boven nem egy gyerekrol beszélünk.
ma 19:27
 9/20 A kérdező kommentje:
Igen nyilvanvalo hogy elhagytam, látni nem akarom soha többet
ma 19:29
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen szólj a szüleidnek! Ilyesmit nem szabad annyiban hagyni és csendben tűrni!
ma 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!