Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tettlegességig fajult a párom, amiért elhagytam, merjek szólni?
Körülbelül 3-4 nappal ezelőtt szakítottam a barátommal személyesen, megmondtam neki, hogy nem fog menni a kapcsolat mert nem foglalkozik velem normálisan. Erre 2 perc múlva mikor nem számítottam rá nagy erővel pofon ütött, majd megütötte az orromat, ami picit vérzett.
Azt mondta, hogyha szólok bárkinek majd meglátom mit fogok kapni és nem akarom hogy a szüleim megtudják ezt. Nem is tudnám feljelenteni mert én 16 vagyok ő meg 17 éves tanácstalan vagyok.
Hülyegyerek tudja hogy nagy szarba pofozta magát,előbb utóbb vagy a rendőrség vagy apád fogja seggbe rúgni,és ha híre megy akkor aztán magyarázkodhat.
Tökmindegy mennyit fenyegetőzik,nincs hatalma feletted,ezt fontos megértened.
Mondd el bárkinek akiben megbízol,kérj segítséget,semmiképp se engedj a szánalmas fenyegetőzésének
Köszönöm a válaszokat azért vagyok tanácstalan mert teljesen jol ismer engem a srác, azt is tudja, hová, mikor járok, a konkrét útvonalamat is tudja, stb és kaptam hozzá egy nem normális privát üzenetet is.
"De azért továbbra is provokálod őt, és mostmár oda is leereszkedtél, hogy olyan kitalált történeteket kreálsz róla, hogy az anyját kúrja. Ha félnél tőle, akkor nem baszogatnád, hanem hagynád élni és élni hagyni! Ja és nem rendőrséggel fenyegetőzni, mert ez is jellemző rád, hogyha belerúgsz az emberbe, a másik visszavág, akkor már rögtön "júj! szólok a rendőrségnek". De az hogy a másikról kitalált történeteket írsz, amiben pejoratív értelemben szerepel a családtagjával, az fel sem merül, hogy a becsületsértés kategóriája, akár ő is feljelenthet téged azért, mert
becsmérelted őt meg az anyját."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!