Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tettlegességig fajult a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tettlegességig fajult a párom, amiért elhagytam, merjek szólni?

Figyelt kérdés

Körülbelül 3-4 nappal ezelőtt szakítottam a barátommal személyesen, megmondtam neki, hogy nem fog menni a kapcsolat mert nem foglalkozik velem normálisan. Erre 2 perc múlva mikor nem számítottam rá nagy erővel pofon ütött, majd megütötte az orromat, ami picit vérzett.

Azt mondta, hogyha szólok bárkinek majd meglátom mit fogok kapni és nem akarom hogy a szüleim megtudják ezt. Nem is tudnám feljelenteni mert én 16 vagyok ő meg 17 éves tanácstalan vagyok.

tegnap 18:50
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
A gyerek reszket, mert tudja, hogy nagy baja lesz, ezért fenyegetőzik. Amint szólsz a szüleidnek és eljut a rendőrökhöz az ügy, onnantól pedig semmit nem tehet, nem eshet bajod. Ne hagyd, hogy ez a rohadék patkány megússza. Kérj segítget!!!!!
tegnap 19:59
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Hülyegyerek tudja hogy nagy szarba pofozta magát,előbb utóbb vagy a rendőrség vagy apád fogja seggbe rúgni,és ha híre megy akkor aztán magyarázkodhat.

Tökmindegy mennyit fenyegetőzik,nincs hatalma feletted,ezt fontos megértened.

Mondd el bárkinek akiben megbízol,kérj segítséget,semmiképp se engedj a szánalmas fenyegetőzésének

tegnap 20:27
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal szülőknek szólnék. Simán te is feljelentheted attól hogy 16 vagy. De szerintem először a szüleiddel beszélj. Nehogymár megússza, hogy megüt egy nőt. Mi lesz a következő? 18L
tegnap 21:34
 14/24 MelangeAdel ***** válasza:
52%
szerintem ezt jogi/rendőrségi útra még nem kell vinni szüleid tudják és a 2 családnak érdemesebb elintézni egymás között
tegnap 22:06
 15/24 anonim válasza:
0%
De miért az ilyen rossz fiúk kellenek ? Miért nem egy normális srác aki megbecsül ?
tegnap 22:09
 16/24 anonim ***** válasza:
Mindenképp szólj a szüleidnek. Állj ki magadért, mert később csak rosszabb lesz, ha most ráhagyod.
tegnap 22:11
 17/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat azért vagyok tanácstalan mert teljesen jol ismer engem a srác, azt is tudja, hová, mikor járok, a konkrét útvonalamat is tudja, stb és kaptam hozzá egy nem normális privát üzenetet is.

"De azért továbbra is provokálod őt, és mostmár oda is leereszkedtél, hogy olyan kitalált történeteket kreálsz róla, hogy az anyját kúrja. Ha félnél tőle, akkor nem baszogatnád, hanem hagynád élni és élni hagyni! Ja és nem rendőrséggel fenyegetőzni, mert ez is jellemző rád, hogyha belerúgsz az emberbe, a másik visszavág, akkor már rögtön "júj! szólok a rendőrségnek". De az hogy a másikról kitalált történeteket írsz, amiben pejoratív értelemben szerepel a családtagjával, az fel sem merül, hogy a becsületsértés kategóriája, akár ő is feljelenthet téged azért, mert

becsmérelted őt meg az anyját."

tegnap 22:15
 18/24 anonim válasza:
0%
De hogy jöttél össze ilyen hülyével ? Kellet a rossz fiú
tegnap 22:17
 19/24 MelangeAdel ***** válasza:
inkább segíteni kéne és simán lehet a rossz oldalát addig még nem mutatta meg
tegnap 22:18
 20/24 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki találta ki és hol, hogy az anyjat k#rja de hogy az nem a volt párom, es nem is en találtam ki az biztos. Úgy ír rolam, mintha ismerne, beteg.
tegnap 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!