Lemond a Fidesz-KDNP politikusa (Győrffy Balázs), miután "tettlegességig fajult" a vitája egy nővel. Ez a megoldás...?
A megoldás az lenne ha az egész Orbán kormány lemondana, és elkezdődne az elszámoltatás.
Mert hogy az a legkisebb bünük hogy piásan harciaskodnak nökkel, közben hazaárúlók, tolvajok is...
Nem teljesen értem a kérdésedet. Hasonló esetekben ennek automatikusnak kellene lennie minden politikusnál. A maradékot pedig majd intézi a rendőrség és a bíróság.
Miben vannak kételyeid az ügyben?
2: Abból van a kérdés, hogy egy, a politikai működésével össze nem függő botlás/bűncselekmény/akármi elegendő indok e arra, hogy valaki bukja a politikusi hivatást/karriert/akármit.
Lefordítva: egy sebészt bolti lopáson kapnak, ezért elvárható e, hogy visszavonuljon az orvoslástól?
Szerintem.
Szerintem a választott képviselőkön és közszereplőkön egyértelműen nagyobb a morális felelősség, mint egy civilen. Nem mondom, hogy egyből le kell mondani bármilyen bűntett után, vannak védhető esetek, de ez az ügy az elkövető bevallása szerint sem az.
Ha az derült volna ki, hogy szeretőt tart és csalja a feleségét, akkor az engem se feltétlen érdekelne (kivéve, ha közben konzervatív értékekről prédikál, mert onnantól kezdve hiteltelen, mint kereszténykonzervatív politikus), de itt azért mégiscsak részegen megtámadott valakit, ami miatt súlyos testi sértés miatt nyomoz a rendőrség. Azért ez nem egy bolti lopás.
Miért, mi lenne a megoldás? Elszúrta, lemondott, ki is zárták a pártból.
Ha tényleg tettlegesség volt, akkor gondolom lesz majd még tovább is a sztori a rendőrségen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!