Ha nem lehetne külföldre menni dolgozni akkor sem mennének ki az utcára az emberek tüntetni a magasabb bérekért?
Valószínűleg nem érzik úgy az emberek hogy annyira rosszul élnének, hogy már ne lenne veszteni valójuk.
Meg azért legyünk őszinték, akik sírnak hogy milyen rosszul keresnek, a legtöbbjük így is lemegy a Balatonra 3000Ft-ért lángost enni, meg egy marékra való adag hasábburgonyát rántotthússal 6500Ft-ért.
én itthon sem nettó 200-at kerestem.
naná, hogy elmentem, most 3x annyit keresek mint otthon.
igen, költségekbe sikerült felzárkózni az tuti, de ti hagyjátok, hogy ez megtörténjen, részemről meg van oldva mert nem akarok haza menni soha.
régen is megoldották az emberek a nagy szocializmusban, hogy kiszivárogtak.
sajnos ezvan
Ne hisztizz kérdező.
Ne más embertömegektől várd hogy majd kimennek az utcára tüntetni, azért hogy a te nyomorúságos életed esetleg jobb legyen tőle. Változtasd meg te magad úgy az életed, hogy ne keljen ezen lamentálnod.
Jaj hagyd màr ezt a dumàt.
Ne csinàlj màr úgy mintha ez nem csak rólad szólna. Pont szarsz te màsokra, csak azt vàrod el hogy a nyomorúsàgod vélt okait màs oldja meg helyetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!