Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! (és leszbikus lányok) ti mit kedveltek jobban, ha egy lánynak hosszú vagy rövid haja van? Ha inkább az egyik akkor miért?
Figyelt kérdés
Csak kivancsisagbol/nov. 12. 21:00
11/21 anonim válasza:
Csak a rövid, minél rövidebb, annál jobb. 35F
13/21 anonim válasza:
Inkább a rövid és fél hosszú. Legyen felnyirva az a lényeg. Legjobb ha én vághatom neki :)
14/21 anonim válasza:
A rövid jobban tetszik, de a hosszú is tud gyönyörű lenni.
17/l
15/21 anonim válasza:
Fura h mindenki majdnem szélsőséget szereti és a vállig érő hajat senki ....
16/21 A kérdező kommentje:
#15 amuuuuugy
nov. 13. 19:33
17/21 anonim válasza:
#16 szerintem ez nem annyira korrekt
18/21 anonim válasza:
Nagyon arc függő. Biszex lány vagyok. Bár annyira nem érdekel a haja. Úgy hordja ahogy neki tetszik
19/21 anonim válasza:
Én személy szerint ha vállig ér a haja azt szexinek tartom. Viszont ha túlságosan hosszú pl seggig ér azt már annyira nem, inkább deréktől kicsit legyen feljebb.
Ha féloldalt le van borotválva a haja attól kiráz a hideg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!