Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy lány, de nem tudom hogy én is tetszem e neki. Mi tévő legyek?
Merj lépni! Ha nem lépsz később ezen fogsz rágódni, h meg sem merted próbalni és azon kattogsz majd, h mi lett volna ha... De választ addig nem kapsz amíg nem lépsz.
Leíras alapjan bejössz neki, szóval szerintem nincs veszteni valód.
Én úgy szoktam közeledni,hogy pl szervezünk egy talit,programokat stb.Aztán veszünk egy finom bort,az picit legyőzi a gátlásokat,de nem kell részegnek sem lenni.Aztan egyre közelebb csúszok hozzá ha mellettem űl,szép lassan.Megdícsérem,hogy pl milyen szép,milyen jó személyisége van stb.
Úgyis látszik a másikon,hogy hagyja e a közeledést, (nem távolodik)jobbik esetben ha bátor viszonozza is a közeledést..megöleled,adsz neki egy puszit az arcára,a kezére..hozzá bújsz stb..
Szerintem ebben a storyban az a baj,hogy félsz és ez látszik rajtad.Ő közeledik hisz flörtől mint mondtad.Lehet ez a félelem nagyon látszik a tekinteteidben és nem mer lépni jobban.Lazulj el!Tudom hogy mondani könnyű de velem is ez volt,ha nekem sikerült akkor neked is
Hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!