Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! (és leszbikus lányok) ti mit kedveltek jobban, ha egy lánynak hosszú vagy rövid haja van? Ha inkább az egyik akkor miért?
Figyelt kérdés
Csak kivancsisagbol/nov. 12. 21:00
2/20 anonim válasza:
A rövidet és a hosszút is kedvelem, mind a kettőnek meg van szerintem a maga bája. Illetve nekem elég vonzó ha egy hölgynek fel van nyírva a haja.
4/20 Salamander24 válasza:
Nálam a hosszú haj a nöiesség koronája...
6/20 Szabi15 válasza:
A hosszút vagy legalább félhosszút. Csak simán nem tetszenek a fiúsan rövid hajú lányok, vagy egyből lezbikusnak gondolom (és sokszor igazam is lesz). Hiába szép az arca azt elismerem, és hogy kiemeli, de nekem nem tetszik.
8/20 anonim válasza:
En is csak a hosszut, az nöies nekem.
A rövidek egyatalan nem jönnek be, vagy leszbikus vagy fius.
9/20 anonim válasza:
Minél rövidebb, sőt a kopasz az igazi. Amellett, hogy kiemeli a szép arcot, még merész és különleges is, és a kopasz fejnek, mint plusz meztelen bőrfelületnek is van még egy nagyon nagy szexuális kisugárzása. (F)
10/20 anonim válasza:
Csak a hosszú és minimum mellig érő legyen. A nagy kedvencem az extra hosszú haj. Szerintem nőies, változatos frizurákat lehet belőle készíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!