Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek az én helyzetemben?
Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt körülbelül 2 éve,egyre jobb barátokká váltunk.Mostanra már legjobb barátok vagyunk,viszont én nem csak barátként szeretem.Ittas állapotban volt már pár alkalom,hogy szexeltünk,ő is a lányokhoz vonzódik,és most nincs senkije.Szokott jeleket adni,szoktunk flörtölgetni egymással ami néha túl igazinak tűnik,de van mikor viccnek.A lényeg,hogy nagyon összezavar,mert néha nagyon érzem köztünk a kémiát, és úgy érzem,hogy ez különleges,más mint a többi lánnyal,akikkel voltam eddig.De van mikor eléggé közömbös velem.Ha távol vagyunk egymástól akkor mindig nagyon hiányzunk a másiknak,csak egymással érezzük jól magunkat.Ő mégis szokott más lányok miatt nekem panaszkodni,mikor tudja,hogy bejön.Ez mindig nagyon elbizonytalanít és egy senkinek érzem magam.Nem értem,hogy sz egyik pillanatban miért érzem úgy hogy ő is úgy szeret, és a másikba meg úgy,hogy csak barátként tekint rám.Ez már 2 éve folyamatosan tart,és már kezdek nagyon kikészülni emiatt.Elakarom felejteni,de úgy nem tudom,ha beszélő viszonyban vagyunk,de mint barát szüksége van rám, és nekem is rá,valamint érzem,hogy ami köztünk van az különleges, és nem merem csak úgy eldobni.Mit tennétek ilyen helyzetben?2023. szept. 3. 22:36
1/2 anonim válasza:
Muszáj lesz megbeszélni ezt kerek perec. Bármi is lesz a vége. Más út nincs, így csak kínzod magad. Még az elutasítás is jobb (idővel) mint a bizonytalanság.
2/2 anonim válasza:
Én is csak azt tudom javasolni hogy ezt beszéljétek át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!