Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti hogy látjátok a helyzetemet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy látjátok a helyzetemet? Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel összeismerkedtem még a téli szünetben. Rendkívül hasonlít hozzám, egyezik a világnézetünk, a stílusunk, sőt a családi hátterük is sokszor mutat hasonlóságot. Én tökéletesen megbízok benne, és ő is bennem. Viszont, ha vele vagyok, vagy vele beszélgetek, végtelen nyugodtságot érzek, nem ugrik ki a szívem a helyéről, és nem izzadok mint ilyenkor a szerelmeseknél elé fordul. Mégis azt hiszem, hogy nála jobbat nem fogok találni. Azóta a többi lányra rá sem tudok úgy nézni, mint barátnő jelölt. Viszont, nem tudom, hogy ő csak barátként tekint-e rám. És nem merem megkérdezni, mert ha mégis nemet mond, azzal tönkre megy minden. Ti mit tennétek a helyemben?

2016. jan. 10. 23:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mondd el neki..ha ő csak barátként néz rád, az úgyse fog változni, és akkor csak feleslegesen vársz annyit míg kiderül ez..ess túl rajta..hajrá ;)
2016. jan. 10. 23:25
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

"Viszont, ha vele vagyok, vagy vele beszélgetek, végtelen nyugodtságot érzek, nem ugrik ki a szívem a helyéről, és nem izzadok mint ilyenkor a szerelmeseknél elé fordul."

Nem tudom, hogy ezt negatív érvnek szántad-e a szerelemre vonatkozóan, pedig szerintem épp az ilyen állapot rendkívűl pozitív. Amikor "kiugrik a szíved a helyéről", az inkább fellángolás, szenvedélyes szerelem, ami nem egyenlő a tartós, mélyérzésű szerelmekkel.

Én úgy gondolkodnék, hogy mindenképp megpróbálnám. Ha reálisan belegondolok, csak is így fog létrejönni egy kapcsolat, ha megpróbálod, ha már határozottan érzed, hogy jó neked. Természetesen ez a próbálkozás nem kell erőltetett legyen, amennyire kellemes nektek, jelzed vele, hogy jelent neked valamit, épp annyira, hogy felfogja, tehát nem a nyomulás a cél. Csak egy természetes jelzés, amit bóknak is vehet akár, ha nem is akar többet barátságnál. Onnantól kezdve szerintem már rajta múlik, hogy miképp reagálja le, és ha pozitívan, akkor a többi jön magától, nem kell erőltetni.

Az emberek mégha belül azt érzik is, hogy nagyon akarnak egy kapcsolatot, valójában szerintem egy kapcsolat sem mükődik úgy, hogy megfeszülnek benne, miközben nem érzik tisztán, hogy mit szeretnének.

2016. jan. 15. 15:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen, pozitív élménynek látom a nyugodtságot, szerintem is az idegesség, izgulás, a fellángolás jele. Köszönöm a válaszokat.
2016. jan. 15. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!