Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egy nagy kérdés egy fiúval kapcsolatban. Ezt ti hogy látjátok? infó lent :D
12 éves vagyok (7.-es)és most váltottam sulit (szeptemberben)... Na, de a lényeg, hogy az osztálytársaimat kb fél éve ismerem (mindenkit), de van egy fiú, aki nagyon helyes, okos, és vicces, de fogalmam, sincs, hogy hogy lehetnénk együtt... volt már olyan, hogy valaki tetszett, de ez nagyon elsiklott, szóval, most azért kérek tanácsot, mert nem akarok megint stresszelni, ha nem jönne össze.... Kérlek segítsetek....
És jelzem, kb fél éve ismerjük egymást....
Házi nyúlra nem lövünk ;)
Főleg akkor nem, ha sokáig lesztek meg 1 osztályba
beszélgess vele, fontos h megismerjétek egymást. nem kell rögtön járni :) beszélj vele ismerd meg, aztán esetleg kialakulhat vmi idővel. nem kell rohanni
20L
#4 itt sikerült kilyukadnod? A pedofil kapcsolatnál mintha téged láttalak volna.. De egyébként gratulálok, igazán kulturált vagy..
Szerintem egyenlőre csak alakíts ki vele egy alap kapcsolatot(=barátságot), ismerkedj. Elég friss még az ismeretségetek. Egyébként nyomozhatsz is egy kicsit, barátnőket is bevehetsz, derítsd ki mit gondol rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!