Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy látjátok ezt a helyzetet külső szemlélőként, mit gondoltok mi vezérelhet egy férfit ilyen viselkedésre egy kapcsolatban?
Vagy impotens,vagy aszexuális, vagy homokos.
Valami van,amit szégyell.
Derítsd ki,ez nem normális, nagyon nem.
Próbálj a bizalmába férkőzni, hogy neked kiöntheti a lelkét,de lassan haladj,ne ronts egyből a házba,mert még jobban bezárkózhat.
Kérdezheted miért,ha a fentiek közül bármelyik igaz? Alibi vagy.
Az is lehet, hogy egyik sem,lehet egy korábbi trauma is,hogy így viselkedik.
Bármi.
Amíg nem mondja el, nem tudhatod.
Viszont együtt éltek,illene őszintébbnek lennie.
"beszélgetésnél nem néz rám"
Valamit szégyell, valami takargatnivalója van.
Derítsd ki mi az!
2-es voltam.
Folyamatosan próbàlok beszélgetést kezdeményezni vele erről.
Az a vàlasz hogy időre van szüksége...Egy problémàról tudok,rövid a fitymafék ezért néha fàjdalmas neki.De maszturbàl,el is tud élvezni csak épp velem nem.Mindig csak az a reakció hogy legyek türelmes.Én sem tartom normàlisnak hogy egy egészséges felnőtt férfi aki àllítólag szerelmes is nem kezdeményez egyàltalàn...
5-ös.
Hát nem tudom, engem arra tanítottak, hogy akivel beszélgetek,annak a szemébe nézzek, persze nem kell folyamatosan szemezni.
Csukott szemmel beszélni,valakihez,vagy a földet nézve,szerintem elég gáz,már ne haragudj.
Kérdező!
Nem tudom ezen lehet -e segíteni orvosilag, de próbáljátok meg,ha igen.
Légy türelmes vele, mást nem tehetsz.
3-mas voltam.
Én nem kezelem hülyeként a pàrom,de hidd el nagyon zavaró tud ez lenni szàmomra.
Plàne hogy ezt csak velem teszi màsra rà tud nézni ha beszélget.
Türelmes vagyok szó se róla.Az orvost màr szàmtalanszor felajànlottam erre is hàrítás volt a vàlasz.
Nem asszexuàlis .ert önkielégít,ebből kifolyólag gondolom működik is neki.Bevallàsa szerint nem homo és nem is pedofil...
Miután totál hülyét csinált magából, 2 évig kapta a pofonokat Tőled, miért várod el, hogy teljesen oldott legyen szexuális téren veled együtt az ágyban?
Valószínű egy játékszerként kategorizálta be saját magát Nálad, és amíg nem tudatosítod benne azt, hogy tényleg ő kell Neked, addig ez kihat a szexuális életére is.
41/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!