Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hogy látjátok ezt a helyzet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy látjátok ezt a helyzetet külső szemlélőként, mit gondoltok mi vezérelhet egy férfit ilyen viselkedésre egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Mindketten negyvenesek vagyunk. Hàrom hónapja "élünk" együtt. Két évet vàrt ràm, többször elutasítottam de mindig újra visszajött. Úgy érzem megszerettem, àllítólag ő is szeret engem. Elméletileg én vagyok neki az igazi. Emberileg nincs vele gondom olyan amilyennek elképzeltem jól ki jövünk. Egy probléma van. Még egyszer sem ért hozzàm szexuàlisan, csak akkor ölel meg, csókol meg ha kérem. Beszélgetésnél nem néz ràm inkàbb becsukja a szemét. Àllítólag kívàn mint nőt. De a szavakat hallom csak tetteket nem làtok. Ti hogy làtjàtok ezt a helyzetet külső szemlélőként, mit gondoltok mi vezérelhet egy férfit ilyen viselkedésre egy kapcsolatban?

#férfi #szexualitás #intimitàsi problémàk.
2015. jún. 29. 20:20
1 2
 11/20 omba ***** válasza:

Nem értem én se... elég türelmes voltál vele eddig is....

Én nem tudok megmaradni olyan kapocsaltban, hol nem lehet bármiről beszélni, az fontosabb alap, mint a szex.

Technikaliga tán azt tanácsolnám, hogy önkielégítés (milyen gáz már 40-es férfi esetében...) vedd te a kezedbe az ügyet, hátha.

(59 F)

2015. júl. 8. 07:10
 12/20 A kérdező kommentje:

Azért utasítottam el mert azt gondoltam csak kizàrólag szexkapcsolatot akar.Miutàn letisztàztuk hogy rosszul kommunikàlta le a szàndékait és tisztàztuk az érzelmeinket döntöttem úgy hogy szeretnék vele lenni.

Nem pofonokat kapott nem folytonos elutasítàst csupàn egyenesen megmondtam neki hogy nekem csak a szex nem elég vagy minden kell vele vagy semmi.

Azt mondta neki minden kellett elejétől fogva csak nem tudta,merte ezt elmondani...

A beszélgetésein a két év alatt mindig elég túlfűtöttek voltak szexuàlisan az ő részéről,szinte csak ebben a témàban tudott oldottan beszélgetni..

Én próbàlok vele mindig beszélgetni,de neki nehéz magàról beszélnie.

Ma addig eljutottunk hogy úgy érzi lelkileg és fizikailag is ki van merülve az utolsó kapcsolata óta és az életében az elmult egy év történései miatt is.

Szerinte kettőnk közt minden rendben van,ha nem lennék neki semmi nem tartanà benne a lelket...ezt ma mondta.

Megkérdeztem miben,hogyan segíthetek neki...nem tudja

Felajànlottam ismételten az orvosi segítséget is...

Jelenleg itt tartunk vàltozàs nincs.

2015. júl. 8. 20:02
 13/20 A kérdező kommentje:

Kedves Omba,kezembe vettem ezzel is próbàlkoztam.

Félig meddig felàll el is élvez de ennyi...ilyenkor annyit tesz hogy a hàtamat simogatja közben.

Ha én kérem hogy szeretnék én is megkönnyebbülni akkor pàr percig a kezével izgat de befejeznem nekem kell mert "elfàrad a keze"....

Most mit mondjak nem erre vàgyom.Megalàzva érzem magam ettől a szitutól màr..

2015. júl. 8. 20:06
 14/20 A kérdező kommentje:

9-es valóban megégettem magam azért is voltam vele óvatos elejétől fogva Mindent elmondtam neki,tiszta lappal léptem bele ebbe a kapcsolatba nem menekülési útvonal volt ő szàmomra.

Az érzelmeim irànta egyértelműek és stabilak.

10-es.Elmondtam neki mit érzek,tudja hogy nekem ő mit jelent és ebben nap mint nap igyekszem is megerősíteni őt.Sosem kezeltem jàtékszerként,tudja ő is.Az hogy nem előbb jöttünk össze csak részben az én "hibàm", óvatos voltam.

De mindig mindent egyenesen elmondtam mit miért tettem gondoltam.

Neki is időre volt szüksége hogy önmagànak letisztàzza mit is szeretne tőlem és ezt ki is merje mondani nekem.

2015. júl. 8. 20:16
 15/20 omba ***** válasza:

Na jó.. elfárad a keze....

Nem is értem, szexkapcsolatra gondolt, vagy úgy kommunikálta, és akkor pont azt nem...

Szerintem jobb, ah belátod, hogy ez semmi sem.

Nem őszinte, nem potens, nem odaadó, nem tekinti dolgának, hogy te boldog legyél, nem kér segítséget sem...

Hagyd el - a két kis kezével, hátha magának nem fárad el

2015. júl. 8. 20:47
 16/20 anonim ***** válasza:
Én is annyi idős vagyok, mint a kérdésben emlegetett férfi. Egyetértek 15-el, ez a vielkedés meg az egész kapcsolatotok nagyon gáz. Egy friss kapcsolatnak nagyon nem így kellene kinéznie. Lehet, hogy a 2 év várakozás végére pont elege lett, a valóságban nem olyan voltál ahogy 2 év alatt folyton elképzelt, de ezek a legkisebb problémák ezzel az emberrel.
2015. júl. 8. 21:12
 17/20 A kérdező kommentje:

Igen talàn egyszerűbb lenne feladni valóban.

Én mégis szeretném még megérteni a probléma hàtterét,ha lehet megoldàst talàlni...

Nehezen adom fel mindig ez a baj velem...:-)

2015. júl. 8. 21:25
 18/20 anonim ***** válasza:
Érdekes szitu ez az egész, de mivel írtad, hogy le kellet tisztáznia magában a "múlt" dolgait stb, ezért ha jól sejtem ő egy elvált férfi, és valószínű, hogy van gyereke is a házasságából. Én úgy gondolom, hogy őt nagy lelki trauma érhette, és nehezen tudja túltenni magát... és több mint valószínű, hogy előzőpárja meg is alázta szexuális szempontból, szóval tényleg légytürelmes szerintem... de ahogy érzed ezt te látod át igazából, és neked kell döntened persze magadat is nézve.
2015. júl. 8. 21:31
 19/20 A kérdező kommentje:
Nos igen,azt mondja sokkal jobb több vagyok annàl mint amit remélt.
2015. júl. 8. 21:49
 20/20 A kérdező kommentje:
Élettàrsi kapcsolata volt 6 évig a hölgy az ő elmondàsa szerint kihasznàlta anyagilag megalàzta emberileg és mint férfit is.Gyereke nincs.A potenciaproblémàja akkoriban kezdődött a mai elmondàsa szerint.
2015. júl. 8. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!