Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így "külső" szemlélőként nem túl sok köztünk a magasságeltérés szerintetek illetve ez nem baj? Másoknál is van ilyen különbség?
Van egy lány akivel ismerkedek,talin jól el is vagyunk szerintem csak ő kb 158-160 cm magas kis vékony csajszi én meg 186-187 cm kb és érdekelne hogy így szerintetek ettől még ugyanúgy működhet majd a kapcsolat?Mert belegondoltam hogy ha majd csók lessz meg ilyenek akkor ez másként lessz mint ha pl 180 cm-es lenne...nem azért kérdezem mert zavarna csak ha pl puszit adunk egymásnak akkor is eléggé bekell hajolnom.
Ezt mások hogy látják?Van akiknél ez hasonló mint nálunk?
en 170 cm vagyok, a parom 207cm.. Imadom, hogy ennyire magas :) es mukodik, mar 3 eve.
20l
a parom 185cm en pedig 160cm..:)de ettol meg nagyon jo a kapcsolatunk,ez egyaltalan nem zavar,sot,mindketten elvezzuk ezt a magassagkulonseget :)
nem lehet ez akadaly egy kapcsolatban :)
19/L
Nálunk pont fordítva van én 182 vagyok párom 170 és engem nagyon zavar hogy nem vehetek magassarkút mert akkor már 1 fej különbség van köztünk,neki nem számít.
Kinek mi.
Kapcsolat ettől működik csak van hogy az egyik félnek kényelmetlen :S
utolsó vagyok
bocsi lemaradt: 18/L
a kiszemeltem 2 méter magas:)
én 165:D
semmi bajunk a másik magasságával..már randira is elhívott...:)
már volt hasonló magasságú barátom..nem okozott gondot akkor se :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!