Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, az én helyzetembe? én már kezdek nagyon kikészüli
Teljesen megértem a helyzeted. Én másfél éve vagyok együtt a barátommal, és egy féléve úgymond "távkapcsolatban" élünk, 300kmre van tőlem (egyetem), és minden hétvégén hazajön hozzám. Eleinte nagyon szörnyű volt nekem is, állandóan sírtam (ráadásul ő isxd), alig bírtuk elengedni egymást. Igazából az idő szerintem segíthet ezen. Próbáld lekötni magad, este hívjátok fel egymást, de ne szomorkodj mindig, hisz úgyis látni fogod:) Foglalkozz magaddal, ne hanyagold a napi teendőket, ne ábrándozz mindig róla:P Tegyél meg mindent, hogy büszke legyen rád és legyél erős! Nyilván egy-két könnycsepp vagy pityergés nem a világ, de ne azt lássa mindig, mert ez neki is "rosszat tesz". Legyél erős! Ha nagy gond van írj privit^^
18l
Nem értem.
Együtt vagytok.
Szeretitek egymást.
Van 2 teljes napotok együtt lenni.
Imád téged.
Szeret.
Téged akar.
Utazik érted.
SZERET.
Én elhiszem, hogy nehéz elválni.
De próbáld más szemszögből nézni egy kicsit.
Én heti 7 napból 5öt egy fiúval töltök. Nincs köztünk semmi. "Együtt élünk", lakótársak vagyunk. Random megölelget, meghallgat, órákig beszélgetünk, érzem, hogy fontos vagyok neki, érzem, hogy engem akar, csak fél.
Majd.. a hétvégére megjelenik a volt barátnője, akivel cirka 1 éve nincsenek együtt, csak külföldön élünk, a lány is kiköltözött 30 kmmel arrébb és egyedül érzi magát. Ilyenkor én javarészt offolva vagyok. Ám nem sírok, nem bőgök. Ilyen az élet. Szenvedni is kell, hogy boldog lehess. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!