Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogyha szerelmes lettem a legjobb barátnőmbe?
fiúként, de voltam hasonló helyzetben. idővel nagyon megviselt lelkileg, hogy nekem ezt magamban kell tartanom, és konkrétan senkinek se mondhattam el, mert a többi barátom is ismerte a srácot. (végül mi összejöttünk, bár azóta szét is mentünk) ha nem hetero, az már egy jó kiindulási pont, hiszen papíron akkor lehet esélyed, illetve lehet, hogy azért mondta, hogy tetszik valaki, mert nem akarja ő se bevallani. bár számtalan eshetőség van, így ezt nem tudja senki, csak ő.
szerintem mindenképpen mondd el neki, mert megkönnyebbülsz, és lehet, hogy utána boldogok lesztek együtt, ha nem, akkor is legalább nem lebukással tudta meg, hanem őszintén elé álltál, ami szerintem jó pont. kettesben legyetek, olyan helyen, ahol nyugodt a környezet, és csak simán mondd el, hogy mit érzel. nem kell betanulnod egy vallomást, persze összeszedheted, mi az, amit mindenképp el szeretnél mondani, de legjobb, ha őszintén és az akkori gondolataidat tárod elé!
sok sikert, szurkolok!:D
Szerintem van esélyed, ha tippelnem kellene azt mondanám, hogy mindketten a másikra vártok.
Személyesen sokkal jobb elmondani a dolgot. Szerintem az alapból rossz pont, ha valaki nem veszi a bátorságot, hogy személyesen közölje ezt.
Lehet csak az én rigolyám, de ha valaki akar tőlem valami komolyat az tiszteljen meg annyival, hogy elém áll és a szemembe néz.
Nem egy üzenetet írni, hogy ,,Szerelmes vagyok beléd. OK? Csá"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!