Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik az egyik osztálytársam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik az egyik osztálytársam, de barátnője van?

Figyelt kérdés
Nyáron költöztek és most egy helyen szállunk át a trolira, szóval szeptember óta egész sokszor találkozunk a megállónál. Előtte nem igazán tetszett, de az, hogy néha beszélünk olyan jó volt. Elkezdtem továbbgondolni a dolgokat és azon kaptam magam, hogy tetszik. Van barátnője sajnos az alsóbb évfolyamból. Szerintem kedvel engem, de hiszem, hogy tetszem neki. És tudom, tudom, osztálytárssal ne, de nem tudok mit tenni 🤭 Bármi tipp?

nov. 7. 18:45
1 2
 11/13 anonim válasza:

* Legyél őszinte magadhoz: Fontos, hogy tudd, miért tetszik neked ez a fiú. Mi az, ami vonz benned? Ha csak egy kis flörtölésről van szó, akkor az rendben is lehet, de ha komolyabb érzéseid vannak, érdemes elgondolkodni azon, hogy ez hosszú távon fenntartható-e.

* Ne erőltesd a dolgokat: Ha van barátnője, akkor tiszteletben kell tartanod ezt a kapcsolatot. Ne próbálj elcsábítani vagy féltékennyé tenni. Ez nem fair sem a fiú, sem a barátnője felé.

* Legyél jó barát: Ha tetszik neked, próbálj meg jó barátságot kialakítani vele. Beszélgessetek, töltsétek együtt az időt, de ne lépj túl a baráti határon.

* Gondolkozz a jövőre: Ha most nem tudtok egymáshoz kerülni, az nem jelenti azt, hogy soha nem lesz rá lehetőséged. Talán később, ha a kapcsolata véget ér, közelebb kerülhettek egymáshoz. Addig pedig koncentrálj az iskolára, a barátaidra és a saját érdeklődési körödre.

nov. 10. 02:11
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Hívd fel magadhoz "filmezni", mi baj lehet... 🤣
nov. 10. 19:19
 13/13 anonim válasza:
Ha még ennél is tovább fogod gondolni, akkor lehet rájösz, hogy ez csak egy fellángolás lehet és nem is tart sokáig.
nov. 10. 20:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!