Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik az egyik osztálytársam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik az egyik osztálytársam, de barátnője van?

Figyelt kérdés
Nyáron költöztek és most egy helyen szállunk át a trolira, szóval szeptember óta egész sokszor találkozunk a megállónál. Előtte nem igazán tetszett, de az, hogy néha beszélünk olyan jó volt. Elkezdtem továbbgondolni a dolgokat és azon kaptam magam, hogy tetszik. Van barátnője sajnos az alsóbb évfolyamból. Szerintem kedvel engem, de hiszem, hogy tetszem neki. És tudom, tudom, osztálytárssal ne, de nem tudok mit tenni 🤭 Bármi tipp?

ma 18:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Például hagyd békén kislányom.
ma 19:18
 2/6 anonim válasza:
100%
Majd elmúlik!
ma 20:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor biz felejtős.
ma 20:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
El kell engedni,ha foglalt. Voltam ilyen helyzetben.Nehéz volt, de vihető.Majd neked is lesz másik,ők meg legyenek boldogok.
ma 20:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Barátnője van, hagyd.
ma 21:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Barátnője van, vagyis esélytelen. Ha meg mégis elhagyná őt érted, akkor később te is lapátra kerülhetnél más miatt. Sehogy se jó ez, inkább engedd el.
ma 22:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!