Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nyálas? A lényeg hogy baratnommel lassan 1 honapja leszunk egyutt es tenyleg nagyon szeretjuk egymast, igy azt gondoltam hogy irok neki egy kis levelet. És az lenne kerdesem hogy nagyon nyálas?vagy esetleg tul sok? Es mennyire értékelné?
Te vagy a reggeleim első, és az estéim utolsó gondolota. A szívem gyorsabban ver ha meglátlak és amikor a közelemben vagy minden gondomat elfelejtem. Millió lány létezik a világon, de én azt kerestem, aki nemcsak kívülről gyönyörű, hanem belül is tökéletes. És én mind a kettőt benned találtam meg. Te vagy az, aki mellett jól érzem magam . Aki mellett a nevetés őszinte, az érintés gyógyító, és az idő sosem elég. Amikor a szemeidbe nézek nem csak azoknak szépségét látom hanem egy fiút is akit boldoggá teszel.
Az utunk során szeretnék mindig melletted lenni, szeretni téged – nem csak a szép pillanatokban, hanem a nehéz időkben is, amikor a világ talán kevésbé lesz kedves hozzánk.
A mi történetünk még csak most kezdődött. És ezt a történetet csak veled akarom tovább írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!