Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi tetszik nektek egy lányban?
Nekem a piros rúzsozott száj és a világos hosszú göndör haj a gyengém, meg minimum 1 fokkal legyen szebb az ördögnél, adjon az egészségére, ne legyen se tehén se gyufaszál. :D
Belsőleg meg legyen kedves, érdedklődő, értelmes, feltűnési viszketegségtől mentes nem ripacskodó.
MORÁL (erkölcs)
lojalitás
identitástudat
szofisztikált stílus (külső belső egyaránt) és konzervatív értékrend
érzelmi és "sima" intelligencia
érdeklődési kör
Most már előbb nézem meg milyen lányról is van szó mint a külsejét. Golddigger teljesen mindegy hogy néz ki szóba sem jöhet..az ilyen tipikus mindenkivel össze fekszik sem kell..ennyi erőből bele dugom egy piszoárba már. Szerintem így 90% át ki is zártam. Marad a bunkó, nagyképű, nárcisztikus is kilőve tehát 95-nél tartunk. Tehát ami abba az 5 % ba bele esik.
Ilyen hogy esetem az nincs..sok lány tetszik
Szerintem undorito a piros ruzsozott szaj...
Leginkabb az tetszik ha termeszetesen szep, szolid, es a hosszu haj nagyon tetszik egy lanynal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!