Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Műlködhet a távkapcsolat, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Műlködhet a távkapcsolat, ha 1725kilóméterre lakik tőlem?

Figyelt kérdés
Múlt héten voltam egy utazáson (1 hét) és ott megismerkedtem egy fiúval. Minden nap találkoztunk és órákig beszélgettünk hülyéskedtünk. Ő angol én pedig magyar vagyok, és kicsit tanítgattam is őt magyarul. A dolog végül odáig fajult, hogy csókolóztunk is. (Kiemelném, hogy mindkettőnknek ez volt az első csókja). Azt mondta nekem, hogy megpróbál a következő évben eljönni magyarországra. Nekem sosem ment igazán ez a távkapcsolat dolog, és kicsit félek, hogy ennek nem lesz jövője. Nagyon szeretem a fiút, és ő is engem, szóval várok ameddig lehet, mert még ebben az életben muszáj látnom őt.

tegnapelőtt 21:15
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
Esélytelen.
tegnapelőtt 21:18
 2/6 anonim ***** válasza:
78%

Ennyitől szerelmes vagy?

Egyébként felejtsd el.

tegnapelőtt 21:21
 3/6 anonim ***** válasza:
12%
Lehetséges!!! Párommal pont most vetettünk véget a távkapcsolatnak 1 év után. Ő 2000 km-re volt innen, ugyanúgy egy utazás alatt ismerkedtünk meg és láttuk a lehetőséget abban, ami kettőnk között volt. Nehéz volt ritkán találkozni, de csak egy mégszorosabb és tisztább kapcsolatot sikerült így kiépítenünk. Nem azt mondom, hogy 100%, hogy működni fog statisztikák alapján, de ha mersz kockáztatni, tisztában vagy az érzéseiddel és meg van az akaratod, hidd el megéri, hiszen egy csodás élményben lehet részed. Én nagyon hálás vagyok magamnak, hogy még ha csak 1 hét után is, de úgy döntöttünk mindketten, hogy belevágunk, vele képzelem el a jövőm minden egyes percét.
tegnapelőtt 22:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom 7000 km-re lakik. A ti esetetek azért lehet nehéz, mert tini kapcsolat, ott nyilván ez nehezebben kivitelezhető.
tegnapelőtt 23:56
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Persze, hogy működhet! Ugyanis a szerelem nem a szexről szól, hanem az érzésekről. A szex majd a házaséletben. Ha az áldásos rendet követitek és nem a bűnt, akkor az időnkénti találkozásokból szép szerelem fejlődhet. Sokkal szebb, mint az igénytelen összeköltözősdi alpári minden nap ágyban-típusú alacsony szintű kapcsolatokból.
tegnap 12:16
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem akkor van értelme egy távkapcsolatnak, ha csak átmenetileg az és látható, hogy belátható időn belül egymás közelébe tudtok költözni.
tegnap 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!