Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Műlködhet a távkapcsolat, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Műlködhet a távkapcsolat, ha 1725kilóméterre lakik tőlem?

Figyelt kérdés
Múlt héten voltam egy utazáson (1 hét) és ott megismerkedtem egy fiúval. Minden nap találkoztunk és órákig beszélgettünk hülyéskedtünk. Ő angol én pedig magyar vagyok, és kicsit tanítgattam is őt magyarul. A dolog végül odáig fajult, hogy csókolóztunk is. (Kiemelném, hogy mindkettőnknek ez volt az első csókja). Azt mondta nekem, hogy megpróbál a következő évben eljönni magyarországra. Nekem sosem ment igazán ez a távkapcsolat dolog, és kicsit félek, hogy ennek nem lesz jövője. Nagyon szeretem a fiút, és ő is engem, szóval várok ameddig lehet, mert még ebben az életben muszáj látnom őt.

nov. 5. 21:15
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Esélytelen.
nov. 5. 21:18
 2/9 anonim ***** válasza:
79%

Ennyitől szerelmes vagy?

Egyébként felejtsd el.

nov. 5. 21:21
 3/9 anonim ***** válasza:
29%
Lehetséges!!! Párommal pont most vetettünk véget a távkapcsolatnak 1 év után. Ő 2000 km-re volt innen, ugyanúgy egy utazás alatt ismerkedtünk meg és láttuk a lehetőséget abban, ami kettőnk között volt. Nehéz volt ritkán találkozni, de csak egy mégszorosabb és tisztább kapcsolatot sikerült így kiépítenünk. Nem azt mondom, hogy 100%, hogy működni fog statisztikák alapján, de ha mersz kockáztatni, tisztában vagy az érzéseiddel és meg van az akaratod, hidd el megéri, hiszen egy csodás élményben lehet részed. Én nagyon hálás vagyok magamnak, hogy még ha csak 1 hét után is, de úgy döntöttünk mindketten, hogy belevágunk, vele képzelem el a jövőm minden egyes percét.
nov. 5. 22:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom 7000 km-re lakik. A ti esetetek azért lehet nehéz, mert tini kapcsolat, ott nyilván ez nehezebben kivitelezhető.
nov. 5. 23:56
 5/9 anonim ***** válasza:
20%
Persze, hogy működhet! Ugyanis a szerelem nem a szexről szól, hanem az érzésekről. A szex majd a házaséletben. Ha az áldásos rendet követitek és nem a bűnt, akkor az időnkénti találkozásokból szép szerelem fejlődhet. Sokkal szebb, mint az igénytelen összeköltözősdi alpári minden nap ágyban-típusú alacsony szintű kapcsolatokból.
nov. 6. 12:16
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem akkor van értelme egy távkapcsolatnak, ha csak átmenetileg az és látható, hogy belátható időn belül egymás közelébe tudtok költözni.
nov. 6. 16:43
 7/9 anonim ***** válasza:

Nézd.. semmi nem lehetetlen. Egyik exem anyukája erdélyi, az apja meg nyugat-magyarországi. És bizony akkor még internet sem volt. Minden működhet a megfelelő akarattal és hozzáállással, meg kis szerencsével.

Viszont nekem ez már extrémen sok lenne. Okéé, nekem is volt nagyon távoli barátnőm, de ott azért mindketten tudtuk, hogy nem teljes komolyságú a dolog.

Én úgy vagyok vele, hogy szerintem nagyon is lehet működőképes a távkapcsolat, ha:

1. Képesek vagytok tolerálni, hogy nincs gyakori találkozás. Ahány ember, annyi személyiség. Tudok olyanról is, akinek simán megoldható volt, hogy évente egyszer találkozzanak, sőt, tudok olyan házaspárról is, akik között állandóan 2000 km van, és párhavonta találkoznak. És 20 éve tart, és szeretik egymást. És persze olyat is láttam, aki 3 napot sem bírt ki, amikor a barátja a szüleivel elment nyaralni, és a 3. napon már lefeküdt mással... Szóval igen, elég széles skálán mozog az ember tűrőképessége és elvárása. Ha mindketten képesek vagytok tolerálni a ritka találkozást, akkor akár még működhet is.

2. Képesek vagytok érdemi online kommunikációra. Azért na, 21. században élünk, nem a '80-as években, ahol legfeljebb levelezni lehetett, az is több hét volt, mire megérkezett, ha más ország volt a cél. Tucatnyi csevegő, videochat, stb. alkalmazás van, amikkel napi szinten lehet tartani a kapcsolatot. Nyilván élőben jobb, élőben megfoghatjuk a szerelmünk kezét, átölelhetjük, csókolózhatunk... online csak a kommunikáció marad, de a semminél ez is sokkal több.

3. Ha megvan a szándék, a hozzáállás, és elég erősek az érzelmek. Nyilván fontos, hogy az ember hűséges legyen, és erősek legyenek az érzelmei. És hogy konstruktívan álljon hozzá, igyekezzen ahhoz, hogy még ha ritkán is, de sikerüljön találkozni.

Én is távkapcsolatban vagyok. Nálunk "csak" 500 km, de igazából semmi problémát nem okoz. Hetente találkozunk (néha akár hetente többször is), szeretjük egymást, kibírjuk úgy is, hogy nincs fizikai érintkezés minden nap, és természetesen folyamatosan tartjuk a kapcsolatot. Nyilván a távlati terv az lesz, hogy majd földrajzilag közelebb kerüljünk egymáshoz, de ameddig ennek nincs realitása, addig is simán működik ez így is.

nov. 7. 13:21
 8/9 anonim ***** válasza:
76%
Esélytelen
nov. 7. 18:31
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm 7es hogy ezt leírtad. Én megkérdeztem tőle, hogy őt nem zavarja-e a távolság, erre azt mondta hogy nem igazán. Én eddig nem bírtam a távkapcsolatot, nem is szeretem de ő nekem jelent annyit hogy várjak rá akár hónapokat is hogy újra találkozzunk. A legjobb barátnőm most 8000 kilóméterre lakik tőlem és még mindig legjobb barátnők vagyunk, de nyilván a barátság és párkapcsolat más.
nov. 7. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!