Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Nem tudom melyik lenne a jó
Figyelt kérdés
Nyáron találkoztam egy sráccal egy táborban. A tábor vége felé kezdtünk igazán jóba lenni, így ott igazából nem jutottunk sokra. A tábor után is beszélgettünk minden nap. Sokszor felhívott videóhívásba és úgy is. Már több mint egy hónap eltelt a tábor óta és tegnap elmondta, hogy nagyon kedvel. Azt tudni kell, hogy a srác nem lakik hozzám közel. Nagyjából 3,5-4 óra tömegközlekedéssel neki idejutni. Nagyon tetszik, minden megvan benne, amit szerettem volna, de nem tudom hogyan lehetne ezt megoldani. Szeretném ha ebből lenne valami komolyabb is akár, de nem látom hogy hogyan. Mit kéne tennem? Utasítsam vissza? Vagy jöjjünk össze? Jó egy távkapcsolat ilyen fiatalon?
16L
2023. szept. 4. 15:05
1/7 anonim válasza:
Engedd el. Nem fog működni. A távkapcsolatok egyébként is csak ritka esetben életképesek hosszú távon, ilyen fiatalon viszont még utazni sem nagyon tudtok egymáshoz, az évi pár alkalom biztosan kevés lesz. Mindketten akkor jártok jól, ha elérhető távolságban kerestek magatoknak valakit.
2/7 anonim válasza:
Próbáld meg. Én egy cseh lánnyal vagyok távkapcsolatban. Jó érzés. Minek keressek valami ócska kis időtöltést, ha megtaláltam azt, aki többet jelent számomra, mint bárki más? A szerelem az szerelem, és nem lehet pótolni valami pótlékkal, amivel kitülteném az űrt.
3/7 anonim válasza:
Szerintem is meg kell próbálni, maximum nem megy majd hosszabb távon. Persze az a ritkább, hogy működik, ezért én is kivétel vagyok, viszont nekem éppen összejött, már másfél éve együtt vagyok a baratnőmmel. 4 óra a táv köztünk és mindig a hétvégéket, illetve az iskolai szüneteket töltjük együtt.
4/7 anonim válasza:
Az a 4 óra az laza, leugrik egy hétvégére, te is átutazol pár napra. Nem értem a problémát. Mindenképpen menj bele szerintem, aztán lesz ami lesz.
5/7 anonim válasza:
*tölteném az űrt. De ha nem szereted, akkor hagyd. Ha viszont tényleg, őszintén szereted, ne öld meg a szerelmet a kényelemért.
6/7 anonim válasza:
Gyerekek vagytok még .. így kb lehetetlen.. ebből sem nem lesz..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!