Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes olyan távkapcsolatban élni ahol közel 1400km van köztünk?
Figyelt kérdés
3-4 hónaponként tudnánk találkoznánk kb 1-2 hetet. (Fix h találkoznánk akkor)2023. ápr. 4. 15:13
1/12 anonim válasza:
Én megpróbálnám, ha őszintén szeretném.
2/12 anonim válasza:
És őszintén, a habitusotoktól is függ.
3/12 anonim válasza:
Személy szerint én nem mennék bele, de ha te megpróbálod, akkor sok sikert hozzá.
5/12 anonim válasza:
Én nem mennék bele ilyen kapcsolatba.
6/12 anonim válasza:
Tini vagy, dúlnak a hormonok, szerintem sok szenvedés lesz. Csak akkor menj bele ha nyugis emberek vagytok.
10/12 anonim válasza:
Ha nem tudtok belátható időn belül (max 1-2 év) közelebb kerülni egymáshoz (és hát tiniként esély hogy nem), akkor kevésbé fájdalmas ha most elengeded, ez így nagyon nehezen működne hosszú távon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!