Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez jelenthet jót? Hogyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jelenthet jót? Hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályomban, aki tetszik egy ideje, mindig kedves vagyok vele, és az elmúlt héten azt vettem észre, hogy figyel rám, pl nagy hangzavarban amikor evett, és mondtam (viszonylag halkan) hogy jó étvágyat, akkor hallotta, felém fordult, és rám mosolygott. Ez csak 1 a sok közül. Lehet az jó jel, hogy mostanában sokszor mosolyog rám, jobban figyel rám?

okt. 12. 16:52
 1/8 A kérdező kommentje:
Megjegyzés(2): 8.-osok vagyunk. És ezek a mosolyok ilyen meleg-mosoly szokott lenni, vagy valami olyasmi. Azért kérdezem meg, mert sok ideje tetszik nekem, és lehet hogy csak beképzelem a dolgokat, de az tény hogy mostanában sokszor mosolyog rám, és jobban figyel rám. Ez lehet jó jel? Jelentheti azt hogy Isten meghallgatta az imáimat, 7hónap múlva?
okt. 12. 16:55
 2/8 anonim ***** válasza:
96%
Van rá esély.
okt. 12. 18:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha valóban sok ehhez hasonló jel van, akkor az szerintem abszolút jót jelent, viszont ezek csak jelek, szóval ha nem beszélgetsz vele, akkor sosem lesz semmi. Isten nem fogja helyetted megszerezni a csajt, szóval tegyél érte, ne a csodát várd.
okt. 13. 00:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Lépj! Beszélj vele többet, tudasd vele hogy érdeklődsz iránta. Ezt ő is észre fogja venni és mindenképp közelebb kerültök egymáshoz.
okt. 13. 02:00
 5/8 A kérdező kommentje:
Szoktam vele sokat beszélgetni, de nem tudom, hogy csak barátként tekint rám, vagy van arra is esélye hogy valami többként is
okt. 13. 09:35
 6/8 anonim válasza:
Azt hogy tetszel-e neki, csak úgy tudod megtenni, hogy lépést teszel, és bevallod neki. Én lány vagyok, és nem szeretem megtenni sz első lépést, inkább megvárom, amíg a másik fél teszi (nem is tudom, miert vagyok még mindig szingli….) de nem tudok minden lány nevében beszélni, nem vagyunk mind egyformák.
okt. 13. 20:36
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Mosolyogj vissza, kezdeményezz! A puding próbája az evés!😉😊
okt. 13. 22:03
 8/8 anonim ***** válasza:

"nem tudom, hogy csak barátként tekint rám, vagy van arra is esélye hogy valami többként is"

Ha ezt megkérded tőle, megmondja, hidd el!

okt. 15. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!