Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelenthet bármit is?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nekem nagyon tetszik meg jóban is vagyunk csak mindig arról beszél hogy rá mennyi lány ír meg hasonlók. Most én is elkezdtem beszélni egy pár emberrel a napokban és elküldtem neki is. Az első ember sajnos nekem nem tetszett de a második az már eléggé szóval így megmutattam neki is. Azt tudta mondani hogy nem kéne vele beszélnem meg hogy inkább az első fiúval beszéljek és hasonlók. Meg neki rossz megérzése is van a második fiúval kapcsolatban pedig szinte semmi komolyat nem mondtam róla. Ez jelenthet reményt a számomra valamilyen szinten is?júl. 6. 03:18
3/4 anonim válasza:
az emberek szeretik magukat masokhoz hasonlitani, ezzel felallitva egy “rangsort”. ezt ugy ertsd hogy valszeg a masodik fiu akit kuldtel neki, meglatasai szerint jobban nezhet ki nala vagy egy szinten van vele. (de lehet hogy csak tisztaba van vele hogy neked az ilyen tipusu palik jonnek be) siman benne van hogy ezert akart “lebeszelni” rola. szoval igen, a remeny biztos megvan mert nem latunk a fejebe es tenyleg utalhat feltekenysegre. en nagy szaju vagyok, az ilyen helyzeteknel a legegyszerubb megtudni hogy milyen szandekkal is beszelunk. kicsit elvicceled, megkerdezed tole hogy zavarja e hogy ilyen jo csavokkal beszelsz es egybol letudod vonni a valaszbol hogy mit gondol. legalabbis szerintem konnyu felismerni. a masik, nekem alapbol az hogyha mas lanyokat emlit neked vagy egy eros baratsagra utal, vagy azt akarja tudatni veled hogy sok lany akarja, ezzel fenyezi a “kisugarzasat” vagy ugy gondolja hogy vonzo az ha latod hogy masok “futnak” azert hogy vele lehessenek. ameddig nem lesz kapcsolatba az egyik ilyen lannyal, en siman eltudom kepzelni hogy csak a szemedbe akarja nagyobbnak mutatni magat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!