Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelenthet ez bármit is?
Szóval személy szerint van, hogy a nonverbális jelekre jobban adok, mint a vebálisakra. Eléggé bele vagyok esve egy srácba és nem tudom hova tenni a viselkedését, egyszer másodperceken át néz a szemembe/ nézünk egymás szemébe, aztán pár napja oda mentem hozzá, hogy kérdezzek tőle valamit, de még csak rám se mert nézni..
Amikor egy társaságba vagyunk olyan mintha csipkelődne, felhoz közös emléket.
Múltkor vele szemben ültem mellettünk pedig a barátaink és dobott egy ilyet, hogy bizsereg, (egyebkent nem akartam neki mondani, hogy en is:D) nem tudtam hova tenni, de nem akarok magamnak semmit bebeszélni..
Szerintetek ezeket miért csinálja?
# 1/1 Köszönöm a válaszod!
Nem tudom mi legyen viszont a következő lépés, hogy lépjek-e én vagy várjam meg míg ő? Adjak olyan jeleket amiről biztos leveszi, hogy tetszik nekem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!