Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez hülye kérdés, de befolyásol bármit is az, hogy valakinek hány facebook likeja van?
Figyelt kérdés
Igen ez valószínűleg a nap legbutább kérdése. Ma egy helyen hallottam ahogy két fiú verseng azon, hogy melyikük profilján van több like, reakció. Eddig ezen sose gondolkodtam, de tènyleg ez befolyásol bármit is? Teszem azt lehet hogy valaki azért elveszti az érdeklődését más iránt mert kevés likeja van? Mert ez így abszurd nekem egy picit, hogy pl van Anna, akinek tetszik Pistike, Anna szerint Pistike helyes, kedves, rákeres facebookon, megnézi a profilképét és krisztus teste, csak 10 like van rajta, egy ilyen noname alakkal én aztán nem is beszélek többé! Komoly van ilyen?😂😂2017. febr. 26. 18:12
1/10 anonim válasza:
Nekem tök mindegy hány like van a poszton.
Én nem is szoktam semmit kitenni. Még profilképem sincs.
2/10 I am Nephilim válasza:
Nem.
Bár lehet hogy a mostani 13-14 évesek arra hajtanak.
18/L
3/10 anonim válasza:
Két fiú verseng azon, hogy melyikük profilján van több like? Te jó Isten, gondolom ezek a kutyafilteres "srácok"...:D Hallgass rám, és ilyen fiúkkal sose kezdj :D
4/10 A kérdező kommentje:
Èn is fiú vagyok, csak ez szöget ütött a fejembe, mert majdnem hangosan elröhögtem magam a metrón ahogy az egyik pali azt mondja, hogy "jó de nekem 14 imádom van rajta, neked meg csak 8"😂
2017. febr. 26. 18:21
5/10 anonim válasza:
Mi a gyász...x"DD azt hiszem 25-30 év és csődbe megy az ország, munkaerő híján :D
6/10 anonim válasza:
ha a tinédzsereket nézem akkor simán...
csak a példa kedvéért, ezt a 30 perce posztolta egy ismerősöm ismerőse:
"azt mondtad örökre itt leszel, de mégis elfelejtettél"
és alatte egy kutya filteres kép, és természetesen a poszthoz megjelölt 36 embert -.-
7/10 anonim válasza:
Ő, hát, én meg képet se rakok ki magamról xD
8/10 anonim válasza:
9/10 anonim válasza:
Nekem 39 like van rajta, és azok likeolták,akiket ismerek, és a likeolók fele nem arab ismeretlen pasas.
És nincs 1-2-3-4000 ismerősöm,mint a többi 14 éves lánynak. Csak azok,akiket ismerek.
És boldog vagyok így is.
Engem nem fog érdekelni később sem,hogy a kiszemeltemnek hány like van a profilján..ha 10,ha 345,akkor is ő fog tetszeni.
10/10 anonim válasza:
Nekem pl. Pár éve nem volt nagy a baráti köröm ezért kb 25-30 like volt nálam a max. Ettől eltekintve egy olyan fiú lett a barátom akinek a profilján 100-150 like volt akkoriban. Őt az cseppet sem zavarta hogy az enyémen hány van, büszke volt rám. Ha valakinek igazán bejössz nem számítanak a likeok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!